NEVERNE BEBE SNIMILE NOVU PESMU: Pogledajte spot Zajedno, sniman u Valjevu, Banji Koviljači, Rijeci, Krku, Moskvi...
Foto: Printscreen

NEVERNE BEBE SNIMILE NOVU PESMU: Pogledajte spot Zajedno, sniman u Valjevu, Banji Koviljači, Rijeci, Krku, Moskvi...

Pop kultura -

ZAJEDNO – simboličan je naziv novog singla benda „Neverne bebe“ na kome se kao gost pojavljuje popularni kantautor Neno Belan, frontmen nekadašnje grupe „Đavoli“. Spot za pesmu punu pozitivnih vibracija sniman je na više lokacija u regionu (Valjevo, Banja Koviljača, Rijeka, Krk, Moskva, crnogorsko primorje), obiluje lepim slikama prirode i opuštenom, prijateljskom atmosferom a kako akteri kažu, svaki segment snimanja je bio pravo uživanje.

„Želimo da u sveopštem sivilu pošaljemo neke pozitivne poruke koje će biti lako razumljive svakom čoveku gde god se nalazio, o suštinskoj potrebi da život vredi samo kada se deli sa ljudima dobre volje i čistog srca. U današnjem trenutku nam ostaje veoma malo vremena za emocije, druženje i iskrenost a muzika je jedan od najprirodnijih načina da se čak i uz aktuelne poteškoće osećamo bolje. Na snimanju pesme i spota smo se družili fantastično, mi smo Belana ugostili u Valjevu a on nas u Rijeci a deo spota snimali smo i u Moskvi posle koncerta u Gorki parku, kao i u prelepom ambijentu Banje Koviljače“ – kaže Milan Đurđević, frontmen benda „Neverne bebe“, govoreći o prvom singlu sa novog albuma koji je u pripremi.

foto: Printscreen

„Kroz karijeru dugu 26 godina nismo pravili kompromise, nešto slično desilo se i sa ovom pesmom. Na jubilarnom rođendanu kultnog Radija „202“ sreli smo se sa Nenom Belanom, shvatili da nam se senzibiliteti u ovom slučaju potpuno poklapaju i do saradnje je došlo nepreteciozno i prirodno“, dodaje Đurđević.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track