Otvorena izložba "Moja Palilula" u Centru za kulturu "Vlada Divljan" (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

Otvorena izložba "Moja Palilula" u Centru za kulturu "Vlada Divljan" (VIDEO)

Pop kultura -

Izložba "Moja Palilua", kao rezultat zajedničkog foto-konkursa časopisa National Geographic Srbija i Gradske opštine Palilula, otvorena je u ponedeljak, 16. decembra u postorijama Centra za kulturu "Vlada Divljan".

Postavka koja se sastoji od 16 fotografija predstavlja prvu izložbu ove vrste koja, ujedino, najavljuje i buduću saradnju časopisa National Geographic Srbija i GO PalilulaIzložbu su, u prisustvu predstavnika medija, autora fotografija i gostiju, otvorili predsednik GO Palilula Aleksandar Jovičić i urednik časopisa National Geographic Srbija Igor Ril.

foto: Zorana Jevtić

Foto-konkurs, koji je trajao od 1. oktobra do 10. novembra 2019. godine, imao je cilj podizanje svesti javnosti o kulturnoj baštini i svim drugim vrednostima ove najveće beogradske opštine.

Žiri koji su činili članovi redakcije National Geographic Srbija odabrao je pobedničku fotografiju, čiji je autor - Mihailo Cvetković, dobitnik jednogodišnje pretplate na časopis.

Izložba će biti otvorena do nedelje, 22. decembra - nakon čega će fotografije ostati u posedu Opštine Palilula kao poklon časopisa National Geographic Srbija.

foto: Zorana Jevtić

Foto-konkurs i izložba sprovodeni su u sklopu projekta koji se finansira iz budžeta Opštine Palilula.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track