BRITNI ZABRINULA FANOVE NOVIM SNIMKOM! U aprilu je puštena iz bolnice, a sada se pojavila RAŠČUPANA U ISFLEKANOJ BLUZI!
Foto: Printskrin/Instagram

video

BRITNI ZABRINULA FANOVE NOVIM SNIMKOM! U aprilu je puštena iz bolnice, a sada se pojavila RAŠČUPANA U ISFLEKANOJ BLUZI!

Pop kultura -

Pevačica Britni Spirs (38), nekada je bila sinonim za lepotu, harizmu i uspeh, a onda je sve krenulo nizbrdo 2008. godine kada je doživela nervni slom. Tada se ošišala na ćelavo, a njena karijera, pored brojnih pokušaja, više nikada nije bila ista. Ipak, reklo bi se da su njeni problemi krenuli mnogo ranije, a pritisak slave za jednu od najvećih tinejdž zvezda, bio je prevelik.

Ponovo je dotakla dno 2019. godine, kada je završila u psihijatrijskoj ustanovi jer je ponovo doživela nervni slom. Iako ima veliku podršku sinova, 12 godina mlađeg partnera Sema Asgarija, a takođe trenira i bavi se jogom, izgleda da Britni ipak nije uspela da pronađe mir.

Nedavno je viđena kako u pratnji telohranitelja napušta kliniku, a delovala je zapušteno, neuredno i ispod providne majice nije nosila donji veš.

foto: Profimedia

Fanovi su se zabrinuli da je u pitanju nova epizoda mentalnog rastrojstva, a poslednji video koji je objavila na svom Instagramu, samo je podgrejao te sumnje.

Naime, Britni je pokazala svoju novogodišnju jelku, ali je u prvom planu bila njena isflekana bela bluza sa dubokim dekolteom, plava kosa koja deluje "sprženo" i razmazana šminka. Da je komentari o izgledu i psihičkom zdravlju pogađaju, potvrdila je tekstom pored objave.

foto: Printscreen/Instagram

"Srećni praznici, prijatelji! Volim da delim s vama svoj život, ali to postaje sve teže jer su ljudi u stanju da budu stvarno zli. Ako vam se ne sviđa neki post, zadržite to za sebe i otpratite tu osobu! Nema razloga da se toliko trudite da biste ostavljali zle komentare i nekog zlostavljali. Budite bar u toku praznika srećni i dobri prema drugima. Bog vas blagoslovio."

Ipak, fanovi nisu mogli a da ne izraze zabrinutost zbog Britninog izgleda, a bilo je i pogrdnih komentara.

Kurir.rs/Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track