MILIONERI RASIPAJU PARE NA NEOBIČNE POKLONE: Džej Lo dobila dijamantsku WC šolju, Viktorija rols-rojs od 300.000 evra!
Foto: AP Jordan Strauss

Božićni dar

MILIONERI RASIPAJU PARE NA NEOBIČNE POKLONE: Džej Lo dobila dijamantsku WC šolju, Viktorija rols-rojs od 300.000 evra!

Pop kultura -

Da glava zaboli: Svetske zvezde svojim najbližima kupuju skupe stvari za praznike, pa su tako neki od njih uživali u snegu od dva miliona dolara, zlatnoj kadi i vrednom nakitu

Svetske zvezde ne štede kada su u pitanju njihovi najbliži! Većina njih odreši kesu naročito kada dođu Božić i Nova godina kako bi obradovali one koje vole. Neki od njih otišli su toliko daleko da su kupovali neobične i bizarne poklone - poput zlatne WC šolje i kade.

Porodica Kardašijan - Džener definitivno ne zna šta će s novcem. Tako je Kris Džener ove godine rešila da svoje najbliže, ali i prijatelje, obraduje poklon-karticama za botoks tretmane.

Glumac Džad Lo je sada već bivšoj verenici Sijeni Miler za Božić poklonio klavir u koji je stavio prsten sa safirom vrednim 150.000 evra. Bez obzira na njegovu darežljivost, romansa im nije dugo potrajala.

foto: Shutterstock

Majk Tajson je na poklon za bivšu suprugu Robin Givens potrošio dva miliona dolara. Nije u pitanju sportski automobil niti dijamantski prsten, već joj poklonio ogromnu zlatnu kadu, kako bi mogla da se kupa u zlatu.

foto: Shutterstock, Profimedia

Ništa manje se nije isprsio ni bivši fudbaler Dejvid Bekam, koji je Viktoriji ispod jelke ostavio dizajnersku torbicu s dijamantima vrednu 100.000 evra. Ali to nije sve. On joj je poklonio i ključeve „rols-rojsa“ vrednog 300.000 evra.

Jedan od najomiljenijih sada bivših parova bili su Ben Aflek i Dženifer Lopez. Glumac je svojoj verenici za Božić kupio WC šolju optočenu dijamantima, rubinima i safirima. Ben je uvek bio darežljiv prema svojim devojkama i ženama, pa je i bivšoj supruzi poklonio vredan poklon. Kupio joj je dijamantski prsten od sedam karata.

foto: Profimedia

Bijonse je svom suprugu Džej Ziju jedne godine za praznike kupila „bugati“ vredan dva miliona dolara. Kako bi joj uzvratio, reper je njoj poklonio „birkinku“, torbicu na koju se čeka godinama i koja košta 350.000 dolara. Slavni muzički par ne štedi ni na svojoj deci, pa su tako ćerki Blu Ajvi poklonili lutku vrednu neverovatnih 60.000 dolara. Reč je o lutki koja po sebi ima dijamante, a izrađena je od belog i žutog zlata.

foto: Profimedia

Otac Tori Speling, producent Aron, svojoj deci priredio je Božić iz bajke jedne godine, pa im je kupio mašinu za lažni sneg, koja ga je koštala dva miliona dolara. On je pahuljama obasipao celo imanje, a Tori je toliko bila oduševljena time da je i sama to priuštila svojoj deci 2009. godine.

Paris Hilton uglavnom voli samu sebe da obraduje za praznike. Jedne godine starleta je kupila sebi roze „bentli“ vredan 285.000 dolara, s kontrolnom tablom prekrivenom dijamantima.

foto: Profimedia

Kortni Koks ne štedi na svojim prijateljima. Monika iz „Prijatelja“ je svojoj najboljoj drugarici Dženifer Aniston kupila bicikl vredan 12.000 dolara.

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track