NOGE PUNE CELULITA, ISPIJENO LICE BEZ ŠMINKE! Pevačica uhvaćena u šopingu, fanovi u ŠOKU: NE PREPOZNAJEMO JE! (FOTO)
Foto: Profimedia

NE LIČI NA SEBE

NOGE PUNE CELULITA, ISPIJENO LICE BEZ ŠMINKE! Pevačica uhvaćena u šopingu, fanovi u ŠOKU: NE PREPOZNAJEMO JE! (FOTO)

Pop kultura -

Reperka Kardi Bi (27) odlučila je da odmori za vreme božićnih praznika i da se ne opterećuje svakodnevnim stvarima. Paparaci su je ulovili tokom Božićnih praznika u Majamiju, a ona je kupila luksuzne poklone u iznosu od 4.500 hiljade evra.

Međutim, to nije bilo ono što je najviše šokiralo sve koji su videli njene fotografije. Naime, u prvom planu je bilo njeno lice bez trunke šminke, marama na glavi i haljina koja više liči na pidžamu.

foto: Profimedia

- Izgleda potpuno neprepoznatljivo - komentarisali su njeni fanovi dodajući da se vidi da je iscrpljena i umorna. Inače, Kardi Bi je nedavno osvanula na naslovnici božićnog izdanja američkog časopisa Vogue, što su mnogi zamerili kreativnoj urednici Ani Vintur (70).

Obožavatelji su smatrali da jednoj reperki, kao ni starleti Kim Kardašijan (39) nije mesto na naslovnici tako prestižnog magazina, pogotovo zbog toga što je nedavno bila upletena u incident s reperom 6ix9ine (23) koji ju je optužio da je članica opake Broruklinsk bande Nine Trey Gangsta Bloods.

foto: Profimedia

Osim toga, Kardi Bi je priznala da je namerno drogirala i zatim pljačkala muškarce da bi preživela kao striptizeta zbog čega su mnogi mislili da bi trebalo da završi u zatvoru. Reperka je otvoreno poručila da joj je dosta dvostrukih merila.

- Mnogi muški reperi pišu pesme o takvom životu i na tome zarađuju. Veličaju takav život i nitko im ne prigovara - bila je oštra Kardi Bi.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track