SVA OTEKLA, ALI SREĆNA! Mila Jovović broji sitno do porođaja! Jedne stvar je posebno RADUJE! (FOTO)
Foto: Profimedia

njeni Najlepši dani

SVA OTEKLA, ALI SREĆNA! Mila Jovović broji sitno do porođaja! Jedne stvar je posebno RADUJE! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica je snimljena kako s porodicom šeta po Beverli Hilsu, a zbog poodmakle trudnoće i otežanog hodanja obukla je široku garderobu

Mila Jovović je u poodmakloj trudnoći, a već u februaru bi trebalo da rodi devojčicu. Kao i svaka trudnica, i glumica je obukla široku garderobu i ravnu obuću, što su zabeležile kamere tokom njene šetnje s porodicom na pravoslavni Božić.

Jovovićeva je izašla sa dvanaestogodišnjom ćerkom Ever i suprugom Polom V. S. Andersonom u šetnju na Beverli Hilsu. Glumica srpskog porekla izašla je na ulicu skoro bez šminke, a ono što odmah upada u oči jeste da su joj noge prilično natekle, što u trudnoći nije lako, ali je uobičajeno.

foto: Profimedia

Zato se Mila obukla udobno. Nosila je široke trudničke farmerke i majicu, ali bez obzira na to, glumica hoda otežano zbog velikog stomaka. Da bi olakšala sebi u skoro devetom mesecu, Jovovićeva je izabrala potpuno ravne i mekane cipele. Takođe, kao što je i očekivano, i zvezda filma „Peti element“ dobila je nekoliko kilograma viška.

Njoj to verovatno nije ni važno, osim da sve bude u redu, s obzirom na to da je pre dve godine na snimanju filma imala spontani pobačaj u četvrtom mesecu trudnoće. Mila je zato po saznanju da je ponovo ostala u drugom stanju priznala da je bila veoma emotivna, ali je uspela da zadrži vedar duh. Tako se nedavno našalila na račun svoje trudnoće.

- Ova trudnoća ima svojih prednosti, jer ponovo imam grudi, što je sjajno za ženu kao ja, koja je uvek bila ravna kao daska - našalila se Mila.

foto: Profimedia

Kurir.rs/N. M./Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track