PROKLETSTVO SERIJE PRIJATELJI! Glumci završili TRAGIČNO pod najčudnijim okolnostima!
Foto: Youtube Printscreen

Baksuz

PROKLETSTVO SERIJE PRIJATELJI! Glumci završili TRAGIČNO pod najčudnijim okolnostima!

Pop kultura -

Tužno Nakon smrti epizodnog glumca Stena Kirša, počele su razne priče o tome kako su brojni glumci ove serije završili tragično

Serija „Prijatelji“ važi za jedan od najboljih sitkoma ikada i mnogi ga i dan-danas gledaju, koriste njihove citate, šale, fore. Iako je prošlo 26 godina od prve i 16 godina od poslednje epizode, o ovom šouu se i dalje priča, a najvatreniji fanovi i dalje se nadaju nastavku serije u vidu filma.

Ipak, povele su se i priče o prokletstvu serije, i to zbog nedavne smrti Stena Kirša. Glumac, scenarista i režiser izvršio je samoubistvo u subotu, u 51. godini, a pronašla ga je supruga Kristin Grin u porodičnom domu u Los Anđelesu.

Sten je inače u popularnoj seriji igrao Itana, dečka Monike Geler, a on nije jedina zvezda iz „Prijatelja“ koja je pod tragičnim okolnostima izgubila život.

Tajlor Negron Preminuo od raka jetre

Epizodnu ulogu Tajler je imao u četvrtoj sezoni serije kao Monikin šef, besni kuvar Alesandro. Njegov restoran uništen je zbog Monike, a kada je otišao da se suoči s njom, ponudio joj je posao šefice. Tada je došao kraj ugostiteljskom poslu Monike i Fibi, a Monika je u pomenutom restoranu radila sve do devete sezone. Tajloru je dijagnostikovan rak jetre 2008. godine, a umro je 2015. godine u 57. godini.

foto: Youtube Printscreen

Pol Glison Umro od raka pluća

U epizodi „Šta bi bilo kad bilo“, Fibi Bufe je poslovna žena, bavi se berzom, a od stresa dobija infarkt i završava u bolnici. Njen nadređeni Pol, u seriji se zove Džek, trebalo je da joj da otkaz dok je u bolnici, ali je Fibi dobila još jedan srčani udar. Glison je umro od raka pluća koji je povezan s izlaganjem azbestu, a u kontakt s materijalom došao je kao tinejdžer, kada je radio na gradilištima s ocem.

foto: Youtube Printscreen

Alina Rid Hal Podlegla raku dojke

Ona je igrala recepcionerku u bolnici u prvoj sezoni „Prijatelja“. Monika je zamenila identitet s Rejčel, koja nije imala zdravstveno osiguranje, a povredila je nogu. Gelerova je u bolnici popunjavala formular za drugaricu, a kada je pogrešila, Alina ju je nazvala „idiotom“. Samo 12 meseci nakon što se treći put udala, umrla je od raka dojke u 63. godini.

Robin Vilijams Ubio se

Komičar se pojavio u seriji s glumcem Bilijem Kristalom. Njihove uloge nisu postojale u scenariju, a nastale su tek kada su ih pisci videli u zgradi i pitali da li žele da se pojave. Tom, koga tumači Robin, traži od „prijatelja“ da se pomere, kako bi mogao da sedi sa prijateljem Timom, koga je igrao Bili. Robin je sebi oduzeo život 2014. u 63. godini, nakon što s borio sa anksioznošću.

foto: Youtube Printscreen

Keli Vajmer Ubila je aritmija

Glumica je igrala Fibinu drugaricu Kolin, koja joj je pomogla prilikom slanja Monike i Čendlera na proces usvajanja deteta, a preminula je iznenada u 36. godini. Ona je u novembru 2003. imala srčani zastoj koji je bio posledica nedijagnostikovane srčane aritmije. Smatra se da je njena smrt povezana s prolapsom srčanog zaliska, koji joj je dijagnostikovan kao tinejdžerki.

foto: Youtube Printscreen

Aleksis Arket Umrla od srčanog udara

Robert Arket, inače brat Dejvida Arketa, koji je bio oženjen Kortni Koks (Monika Geler), pojavljivao se nekoliko puta u seriji. Igrao je konobara u sedmoj sezoni, kada su Monika i Čendler otišli u lokal u kojem je nastupao njegov tata, inače transseksualac. Robetz je uzeo ime Aleksis i prestao je da se izjašnjava kao muškarac neposredno pre svoje smrti 11. septembra 2016. godine. Umrla je od zastoja srca, koji je bilo posledica HIV.

foto: Youtube Printscreen

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Youtube Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track