JEDAN OD NAJBOLJIH FRAJERA HOLIVUDA SE VRATIO BIVŠOJ?! Raskinuli pre mesec dana, ali on ne može bez PEVAČICE!
Foto: Profimedia

POMIRENJE

JEDAN OD NAJBOLJIH FRAJERA HOLIVUDA SE VRATIO BIVŠOJ?! Raskinuli pre mesec dana, ali on ne može bez PEVAČICE!

Pop kultura -

Pevačica Džesi Džej (31) i i glumac Čening Tejtum (39) raskinuli su pre mesec dana, ali su nakon toga ostali u prijateljskim odnosima. Međutim, sada su se pojavile glasine da će par pokušati još jednom i dati priliku svojoj vezi. Naime, izvori bliski paru kažu da su ponovno započeli romansu.

- Razdvojili su se na nekoliko nedelja, ali su shvatili da im je stalo jedno do drugog. Jako su srećni što provode vreme zajedno. Vole zajednički život. Čening voli njene nastupe i obožava da putuje s njom - rekao je izvor.

Nakon što su Čening i Džesi Džej raskinuli, glumac nije gubio vreme. Otvorio je profil na jednoj aplikaciji za upoznavanje među slavnima.

- Čeningov profil pojavio se na aplikaciji za korisnike Los Anđelesa, pun je njegovih se*si fotki i veoma je aktivan na njemu. Niko ne može da veruje da je tako brzo krenuo dalje. Izgleda da mu srce nije slomljeno, očigledno ne planira da se pomiri s bivšom, a izgleda da su Džesine prijateljice već videle njegov profil jer je aplikacija veoma popularna - rekao je izvor tada. Međutim, čini se da je Čening ipak odustao od potrage i vratio se Džesi.

foto: Profimedia

Podsetimo, Zvezda filma 'Magic Mike XXL' i slavna pevačica počeli su da se viđaju u oktobru 2018. godine, a poslednji put su zajedno fotografisani krajem oktobra tokom koncerta Džesi Džej na muzičkom festivalu 'Rock in Rio'.

Mnogi su smatrali da je glumac prebrzo ušao u vezu sa Džesi, s obzirom na to da se od bivše supruge Džene Devan (37) razveo samo nekoliko meseci pre. Ipak je i džena vrlo brzo našla utehu. S glumcem i pevačem Stivom Kazijem (43) je u vezi od oktobra prošle godine, a par je u septebru objavio da čekaju dete.

Inače, Džena i Čening već imaju devojčicu Everli (6), a glumački par je podelio sa prijateljima odluku o razvodu u emotivnoj objavi na Instagramu. Dodali su da njihovom bračnom krahu nisu 'kumovale' nikakve tajne niti nepoželjni događaji.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Metro/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track