OGLASIO SE DEČKO PREMINULE VODITELJKE KAROLINE FLEK: Zbog njega je morala PRED SUD, a on sada ŽALI zbog jednog
Foto: Profimedia

tuga

OGLASIO SE DEČKO PREMINULE VODITELJKE KAROLINE FLEK: Zbog njega je morala PRED SUD, a on sada ŽALI zbog jednog

Pop kultura -

Voditeljka iz Velike Britanije Karolina Flek pronađena je mrtva u svom stanu u Londonu u 40. godini života, a sumnja se da je digla ruku na sebe nakon teške borbe sa psihičkim problemima.

Luisa Bartona, svog dečka je zbog sumnjivih poruka koje je pronašla u njegovom telefonu pretukla zbog čega je trebalo da ide pred sud. Mladić se dopisivao sa starijom ženom sa kojom je trenirao tenis.

Barton se sada oglasio i oprostio se sa Karolinom dirljivom porukom.

Blue @rixo @styledbynana

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

"Moje srce je slomljeno, imali smo nešto toliko posebno. Toliko sam izgubljen da nemam reči, toliko me boli, toliko mi nedostaješ. Znam da si se uvek osećala sigurno kada si sa mnom, uvek si mi govorila: "Ne mislim ni o čemu kada sam sa tobom" . Ali sad mi nije bilo dozvoljeno da budem tu, iako sam iznova i iznova pitao. Biću tvoj glas, bebo, obećavam da ću pitati sva pitanja koja si želela i dobiću sve odgovore. Ništa te neće vratiti nazad, ali ja ću se truditi da te učinim ponosnom svaki dan. Volim te svim srcem", napisao je Luis.

Karolina Flek je pred smrt dobila otkaz sa mesta voditeljke britanskog rijalitija "Love Island".

Njeni prijatelji su otkrili kako se pre smrti osećala samo na svetu i nije videla izlaz, kao i da je pila antidepresive.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track