PETAR BOŽOVIĆ OSUO PALJBU PO MLADIM KOLEGAMA Glumci se danas DEPILIRAJU I DROGIRAJU a ovo mi ipak najviše smeta kod njih
Foto: Nemanja Nikolić

ŠOK

PETAR BOŽOVIĆ OSUO PALJBU PO MLADIM KOLEGAMA Glumci se danas DEPILIRAJU I DROGIRAJU a ovo mi ipak najviše smeta kod njih

Pop kultura -

Petar Božović tvrdi da se mladi glumci "depiliraju i drogiraju"! Velikan našeg glumišta osvrnuo se na mlađe kolege, kojima zamera što se 'ceo dan lickaju' umesto da se druže po kafanama.

"Mladi glumci više vremena provode u teretani nego u kafani, a i depiliraju se! Muškarac u životu treba da ima važnija posla, a ne da se po ceo dan bavi svojim telom. Pored toga, ti mladi glumci se i drogiraju!", rekao je Božović.

Petar je prošle godine dobio nagradu Skadarlijski boem 2019. jer već decenijama važí za jednog od najvećih boema u glumačkom svetu.

"To je velika čast za mene. Prisetio sam se svojih kolega boema koji danas nisu medu nama. Mislim da sam ja poslednji boem među glumcima. Voleo bih da živim na nekoj planini sa ovcama, ali da mi se u blizini nađe neka kafanica", rekao je

Odbrana svetinja Junak filmova „Lepota poroka“ i „Crni bomparder" osvmuo i na aktuelne proteste u Crnoj Gori, kojima narod braní svetinje Srpske pravoslavne crkve.

"Veoma emotivno doživljavam sve to i nadam se da neće doći ni do kakvog incidenta. Imam veliko poštovanje za narod koji je stao da brani svoj duhovni identitet, koji nas je i očuvao kroz tolike vekove. Srce mi je puno kada vidim sve te ljude kako mirno i dostojanstveno šetaju", rekao je Božović.

foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track