holivudski glumac stigao

EKSKLUZIVNO! MALKOVIČ STIGAO U BEOGRAD! Čuvalo ga JAKO obezbeđenje, sve do ULASKA u auto! Večeras zatvara FEST! KURIR TV

Pop kultura -

Džon Malkovič stigao u Beograd. Danas će mu biti uručeno priznanje za doprinos filmskoj umetnosti!

1 / 18 Foto: Marina Lopičić

Slavni holivudski glumac, Džon Malkovič, počasni je gost 48. FEST-a. Na svečanom zatvaranju, danas, tokom poslednjeg dana FEST-a, biće mu uručeno priznanje za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti. Ovaj svestrani umetnik nastupiće večeras sa muzičko-scenskim performansom "Muzički kritičar".

foto: Marina Lopičić

Poznati američki glumac, producent i režiser, obratiće se medijima danas na konferenciji za štampu.

Zbog dolaska slavnog glumca organizovano je obezbeđenje koje ga je spremno čekalo na VIP izlazu beogradskog aerodroma. Protokol je strogo zabranio prilazak glumcu koji je insistirao na tome da ne želi kontakt sa medijima. Malkovič je sleteo na vreme u 14:05h I to letom iz Beča, a kada je izašao sa aerodroma delovao je raspoloženo, ipak fotoreporterka Kurira Marina Lopičić I novinarka Vanja Camović je uspela da zabeleži njegov dolazak.

foto: Marina Lopičić

Glumac se uputio ka jednom poznatom hotelu koji se nalazi u centru Beograda, gde mu je obezbeđen predsednički apartman. Navodno, za svoju posetu Malkovič će dobiti 100.000 evra. Holivudski glumac Džon Malkovič je počasni gost 48. Fest-a na čijoj završnici će mu danas biti uručeno priznanje Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti. Nakon konferencije na kojoj će se obratiti predstavnicima medija, Džon koji se pored filma bavi I muzikom I modnim dizajnom, uprilicice resital uz muzičku pratnju. Ovaj čuveni glumac koji je dvaput nominovan za Oskara je našoj publici I dalje najpoznatiji po ulozi u kultnom filmu "Biti Džon Malkovič" u kojem glumi samog sebe. Zanimljivo je to da je napisao scenario za kratki film "100 godina" koji je rezirao Robert Rodrigez, a koji je zatim zapecaćen I planirano je da bude prikazan 18. novembra 2115. godine. Malkovičevo poreklo je navodno sa ovih prostora, jer je I sam glumac jednom prilikom rekao da ne zna koliko je ta informacija tačna. "Moj otac o svom ocu je uvek govorio da je bio najveći lažljivac na svetu, pa je tako lagao I o nasem poreklu", izjavio je Malkovič. Tada je istakao I da se oduvek oseća kao Amerikanac, jer je rođen u Americi.

Kurir.rs / V.C / M.M, Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track