BIKOVIĆ JE HTEO DA BUDE DRVOSEČA?! Bacio sve karte na sto: Progovorio o bivšim devojkama, Holivudu, Banderasu i DUGOVIMA
Foto: Dragana Udovičić

OTKRIO

BIKOVIĆ JE HTEO DA BUDE DRVOSEČA?! Bacio sve karte na sto: Progovorio o bivšim devojkama, Holivudu, Banderasu i DUGOVIMA

Pop kultura -

Miloš Biković nedavno se podvrgao jednom poligrafskom ispitivanju pa otkrio da je kao mali želeo da bude drvoseča, a ne glumac. Ipak, zbog svog poziva smatra da uopšte nije sazreo ranije od svojih vršnjaka.

"Ne. Ja sebe još uvek smatram nezrelim, što je poražavajuće", prošaputao je Miloš, koji ponekad i te kako oseća ljubomoru kolega na svojoj koži.

"Ima ljudi koji sa nekom dozom ironije, jeda i otrova pričaju i ne mogu da sakriju, čak ni kada pričaju sa mnom. Iako mnogi misle da to uspešno kriju."

Sa Banderasom je imao priliku da sarađuje i kako kaže - jesu se sprijateljili, ali nisu u kontaktu.

"On je vrhunski profesionalac i vrlo šarmantan čovek. Ali mi nismo toliko dugo radili da bih sad mogao da kažem da smo prijatelji ili da smo bliski, pa da ja sad mogu da vam prtičam o Antoniju... Ontoiju, kako ga ja zovem kad igramo golf subotom", našalio se on.

foto: Printscreen YT

Kako je dalje otkrio, nije odbio karijeru u Holivudu zbog one koju uživa u Rusiji.

"Možda sam odbio neku priliku, a možda to i nije bila nikakva prilika... Postoje neki uslovi preko kojih ja ne bih prešao da uspem u Holivudu", ističe Miloš, koji trenutno po svemu sudeći pre bira devojke iz Srbije nego iz Rusije.

"Zavisi s kim se u tom trenutku zabavljam. Hajde, stavićemo ovo pod - ne", odgovorio je on na pitanje da li su mu Ruskinje privlačije od naših devojaka.

U kontaktu sa bivšima jeste, ali ne svim, dok ga je pitanje o raskidu sa Barbaraom Tatalović zbog prevare čak i nasmejalo.

"Ne, bože svašta", odgovorio je on pa i stavio tačku na pojedine gradske priče.

foto: Printscreen/Instagram

Zbog snimanja filmova, pak, "još nije ušao u dugove i nada se da neće".

"Nisam za sada, valjda neću. Neću se pojavljivati pred kamerama ako se to desi."

Što se tiče varnica sa snimanja izmešu njega i Dijane Požarskaje, rekao je:

"Pa... Jednom smo se posvađali u stvari. Sevale su varnice zato što je ona htela nešto da mi stavi do znanja a ja nisam mogao to da čujem u tom ludilu produkcije i glume istovremeno. I onda sam... nisam imao dovoljno mozga za to i onda smo se tako malo posvađali. Ali ona je veliki profesionalac i sve je to brzo..." objasnio je glumac, koji je i te kako bio tražen za rijaliti formate.

"Jesam. I nisu imali para", kratko je prokomentarisao Miloš, kog osećaj usmaljenosti svakako zatekne s vremena na vreme.

"Ponekad se osećam usamljeno zato što život glumca koji se stalno nalazi pod objektivima i svetlima pažnje u proteklih 5, 6, 7 ili 10 godina dovodi do toga da se taj osećaj pojačava iako ste okruženi ljudima."

foto: Kurir

U budućnosti, Miloš priželjkuje čak troje dece.

"Da. Nije to sad nešto uklesano nekim... neka dogma, u kamenu. Voleo bih, ali nije obavezno."

Zbog stresa i umora, kaže, nema zdravstvenih problema.

"Ne. Imam samo podočnjake", zaključio je on.

foto: Dado Đilas

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track