RADE ŠERBEDŽIJA I NJEGOVA LENKA U SAMOIZOLACIJI OD NEDELJE! Evo šta radi slavni glumac u kući u Rijeci
Foto: Dragana Udovičić

Odgovorna odluka

RADE ŠERBEDŽIJA I NJEGOVA LENKA U SAMOIZOLACIJI OD NEDELJE! Evo šta radi slavni glumac u kući u Rijeci

Pop kultura -

Rade Šerbedžija i njegova supruga rediteljka Lenka Udovički nalaze se od nedelje u samoizolaciji. Podržali su inicijativu #ostajemdoma (ostajemo kod kuće), a čuveni glumac je otkrio kako provodi ove dane.

"Raduje me da su to tako stručno postavile naše zdravstvene institucije što je dokaz da smo još davnih godina postavili neke standarde u zdravstvu. Do mene dolaze priče o požrtvovanosti i stručnosti sestara i doktora po bolnicama, njihova profesija je nešto što bi moralo da se ceni, nagrađuje i u mirnim okolnostima", izrazio je zahvalnost Šerbedžija, a onda otkrio šta je prethodilo samoizolaciji:

"S obzirom da sam nedavno putovao, vrativši se kući u nedelju odmah sam otišao u samoizolaciju, kao i moja Lenka. Ne zbog straha da se zarazimo, već da smanjimo rizik prenošenja zaraze i budemo deo te opšte, preventivne priče", poručio je glumac.

Na pitanje čime on i Lenka ispunjava dane, rekao je:

"Radimo na Krleži, jer sam poželeo da proširim svoju monodramu "Moj obračun s njim" i izvedem je na Brionima ovog leta. Pripremamo se za sezonu s "Ulyssesom" (pozorište koje je u Puli osnovao sa suprugom), opet ćemo postaviti "Ko se boji Virdžinije Vulf", "Kralja Lira", "Antigonu", a spremamo i jednu Lenkinu predstavu u koprodukciji s Beogradskim dramskim pozorištem, po jednom sjajnom filmu iz dobai talijanskog neorealizma - "Ružni, prljavi zli". Ozren Grabarić igra glavnu ulogu, uveren sam da će mu to biti uloga života, a koliko ih samo ima iza sebe".

foto: Beta Tinkara Zupan

Kurir.rs/Jutarnji.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track