ZVEZDAMA KARANTIN NEĆE TEŠKO PASTI: Rajska ostrva na Bahamima i Tahitiju su RAJ za izolaciju HOLIVUDSKOG krema
Foto: Profimedia

Luksuz

ZVEZDAMA KARANTIN NEĆE TEŠKO PASTI: Rajska ostrva na Bahamima i Tahitiju su RAJ za izolaciju HOLIVUDSKOG krema

Pop kultura -

Široko Brojne poznate ličnosti u svetu obezbedile su sebi privatna ostrva, pa imaju gde da pobegnu od koronavirusa

U potrazi za privatnošću i utočištu od paparaca mnoge holivudske zvezde odlučile su se za kupovinu privatnih ostrva na kojima mogu uživati u pravom miru. Sada im se ova luksuzna kupovina još više isplatila jer mogu da pobegnu od nesreće koja je zadesila svet - koronavirusa.

Većina njih odlučila je da njihova privatna carstva budu i egzotična, pa se ostrva nalaze na Bahamima, Tahitiju, ali i u Irskoj. Svetski mediji počeli su da spekulišu da je većina njih već pobegla u svoje male rajeve kako bi se zaštitili od korone.

ŠAKIRA IZGRADILA HOTELE ZA MULTIMILIONERE

Kolumbijska zvezda ostrvo Bonds ki na Bahamima deli s frontmenom Pink Flojda Rodžerom Votersom i španskom zvezdom Alehandrom Sanzom. Platili su ga 14 miliona evra i napravili luksuzne hotele gde letuju multimilioneri. S obzirom na to da njen suprug, fudbaler Pike, trenutna ne igra, planiraju da se s decom tamo sklone od virusa.

MEL GIBSON ZA MAGO DAO 15 MILIONA $

Glumac je kupio ostrvo Mago na Fidžiju, vredno 15 miliona dolara. Važi za najskuplje ostrvo na svetu, prostire se na 90 hektara, a pošto Gibson tamo često ide s decom, mnogi veruju da je i sada rešio da ih zaštiti, i to u ovom raju.,

DŽONI DEP ČUVA SE NA KARIBIMA

„Pirat s Kariba“ svako leto provodi na svom malom privatnom ostrvu na Karibima, kome je dao ime po svojoj ćerki Lili Rouz bič. Glumac je svoj raj kupio još 2004. godine, platio ga je 3,6 miliona dolara i ima 45 hektara. Do njega putuje na svojoj ekskluzivnoj jahti dugačkoj 47 metara, a mediji već pričaju da uveliko uživa tamo i čeka da virus prođe.

foto: Profimedia

NIKOLAS KEJDŽ DEPOV KOMŠIJA

Kejdž je ostrvo Lif ki platio 2,7 miliona evra i nalazi se u blizini ostrva Džonija Depa.

foto: Profimedia

LEONARDO DIKAPRIO U KARANTIN S DEVOJKOM

Ostrvo Blekdor ki u Belizeu u vlasništvu je glumca od 2005, a platio ga je 1,6 miliona dolara. Dikaprio se tamo štiti od koronavirusa sa devojkom Kamilom Morone. Tamo je izgradio zelene luksuzne hotele i ima u planu da na svom ostrvu napravi solarni eko-rizort.

foto: Profimedia

Kurir.rs, Jelena Stuparušić/ Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track