DŽUD PREVARIO BIVŠU S DADILJOM, A ONDA NAPRAVIO DETE KONOBARICI! Sada je sa ovom doktorkom, a zbog JEDNOG ga osuđuju!
Foto: Profimedia

ŠOU

DŽUD PREVARIO BIVŠU S DADILJOM, A ONDA NAPRAVIO DETE KONOBARICI! Sada je sa ovom doktorkom, a zbog JEDNOG ga osuđuju!

Pop kultura -

Britanskog glumca Džuda Loa strani paparaco fotografi uhvatili su gotovo neprepoznatljivog kako šeta sa suprugom Filipom, ruku pod ruku usred pandemije. Zapuštena brada, međutim, nije mu nimalo pomogla da se sakrije. On je iznova razbesneo mnoge, koji su i pre burno reagovali i samo na njegovo ime.

Naime, njegov buran ljubavni život već neko vreme ostavlja javnost u šoku, a kako navode strani mediji - mnogi mu odbrojavaju dane sa "inteligentnom doktorkom psihologije" za kojom je izgubio razum.

Džud je prevario svoju bivšu verenicu Sijenu Miler s mladom dadiljom Dejzi Rajt, a za to je brzo saznao ceo svet. Kasnije, javnost je ponovo šokirao priznanjem da je tokom jednog snimanja u Njujorku napravio dete konobarici.

Inače, pre braka sa doktorkom psihologije, glumac je bio u braku sa Sadi Frost, s kojom ima sinove Rafertija i Rudija, kao i ćerku Iris. Poslednje od petero dece, ćerku Adu, dobio je u kratkoj vezi s kantautorkom Ketrin Harding.

Trenutno, iako je ludo zaljubljen u svoju ženu koju ne ispušta iz ruku ni u ova teška vremena, mnogi su sigurni da ni nju neće voleti baš zauvek.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja