OSEĆALA SAM SE LOŠE JER SAM NESHVAĆENA: Dragana Mićalović konačno progovorila o DEČKU! Ovo je u životu TRAŽILA I DOBILA
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORILA DUŠU

OSEĆALA SAM SE LOŠE JER SAM NESHVAĆENA: Dragana Mićalović konačno progovorila o DEČKU! Ovo je u životu TRAŽILA I DOBILA

Pop kultura -

Dragana Mićalović retko govori o svom ljubavnom životu, a ovaj put je otvorila dušu.

Glumica i sestra Slobode Mićalović objasnila je i zbog čega je bila neshvaćena.

"Smatram da imam ispred sebe i u svom domu najbolji primer ophođenja prema ovoj profesiji. Ljudi me prepoznaju kao glumicu iz neke serije i želim da tako ostane, a da moj život koji je sasvim normalan sa usponima i padovima, ostane za moja četiri zida. Ljubav je moj najveći pokretač u svemu. Ubeđena sam da je smisao mog života ljubav. Ljubav prema životu, vazduhu, prirodi, porodici", rekla je ona.

foto: Dragana Udovičić

Na pitanje da li njen dečko razume njene ljubavne scene sa Lukom, diplomatski odgovara:

"Poverenje i poštovanje su temelji na kojima je moja porodica gradila dom. Isto to sam i tražila u životu, i dobila. Borila sam se do skoro sa tom činjenicom jer sam bila neshvaćena i zbog toga sam se osećala loše. Kada sam shvatila da je u tome sakrivena moja kreativnost, mašta, svet u kojem je onako kako bih ja volela i, na kraju svega, da sam to ja, taj romantik, mnogo srećnije živi."

Dragana ima dve sestre, glumicu Slobodu Mićalović i Miru, za koju javnost manje zna. Ona otkriva da su joj one najveći oslonac.

"Vezana sam i za Miru i za Bobu, samo na drugačije načine. Boba i ja smo u većini stvari dosta slične, bavimo se istom profesijom, pa vam zato tako deluje. Mira je moja druga majka i neko čije mišljenje je vrlo važno za moje odluke. Majka, Mira i Boba su moj mir, moja istina i moj smisao. Boba nije samo kritičar već najbolji savetnik", rekla je Dragana.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track