BJELOGRLIĆ JE OVO RADIO PRVI PUT U ŽIVOTU: Sve scene snimao je bez dublera! Evo zašto su ronioci morali da budu uz njega
Foto: Promo/Printscreen

SERIJA KOJA je pomerila granice

BJELOGRLIĆ JE OVO RADIO PRVI PUT U ŽIVOTU: Sve scene snimao je bez dublera! Evo zašto su ronioci morali da budu uz njega

Pop kultura -

Glavnog lika popularne TV serije Tajkun, Vladana Simonovića koga tumači Dragan Bjelogrlić, često viđamo u flashback kadrovima pod vodom. Snimanje ovakvih scena uvek je veliki izazov za celu ekipu, pa je tako bio slučaj i na Tajkunu. Scene pod vodom su snimane čak punih 12 sati, i to u periodu kada je temperatura vode bila skoro pet stepena ispod regularne.

Bjelogrlić je sve scene snimao bez dublera, uz pomoć profesionalnih ronilaca koji su mi zbog velikog broja kadrova pod vodom dodavali boce sa kiseonikom!

foto: Promo/Printscreen

Iako se to ne vidi kroz epizode, tokom snimanja ovakvih scena, u bazenu su uz Bjelogrlića bili i direktor fotografije Radan Popović, kao i njegovi asistenti, a korišćena je posebna operama za podvodna snimanja!

TV serija Tajkun svake nedelje obara rekorde gledanosti kako na kanalu Superstar TV, tako i na RTS, a do kraja emitovanja ostalo je još četiri nedelje u kojima ćemo otkriti ko stoji iza zavere usmerene ka Tajkunu.

foto: Promo/Printscreen

Pored Bjlegrlića, u nastavku ćemo i dalje pratiti razvoj likova koje tumače Branislav Trifunović, Hana Selimović, Tihana Lazović, Vuk Jovanović i drugi.

Kurir.rs, foto: promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track