HRANA MI JE JEDINI POROK! Bane Tomašević otvorio dušu: Glumac non-stop nešto sprema, a evo čime se NASLEDNICI ZANIMAJU!
Foto: Sonja Spasić

Stars priča nedelje

HRANA MI JE JEDINI POROK! Bane Tomašević otvorio dušu: Glumac non-stop nešto sprema, a evo čime se NASLEDNICI ZANIMAJU!

Pop kultura -

Iako je inače neizmerno posvećen porodici, glumac Bane Tomašević tokom izolacije usled koronavirusa ima pravu priliku da se potpuno prepusti svojoj supruzi Jeleni i trojici sinova. Poznato je da je ovaj umetnik veliki ljubitelj prirode, zbog čega je kupio imanje, na kome gaji višnje, pa tako i sada, tokom izolacije, dosta vremena provodi u zelenilu sa decom. U razgovoru za Kurir Stars glumac otkriva koliko mu je život drugačiji u odnosu na to kada ima slobodne dane u regularnim uslovima.

KRUNA LJUBAVI Bane i Jelena u braku  su dobili trojicu sinova
KRUNA LJUBAVI Bane i Jelena u braku su dobili trojicu sinova foto: Nemanja Nikolić

"Inače se trudim da decu, kad god je prilika, odvedem negde u prirodu. Sada nas malo limitira policijski čas, ali kad god mogu, odvedem ih negde da budu na čistom vazduhu. Počelo je i lepo vreme, a inače je za decu važno da budu na suncu i žive u skladu s prirodom, koliko je to moguće. Trenutno nisam na imanju, gde gajim višnje, ali odlazim i tamo redovno", kaže Bane na početku razgovora.

Kao iskusan otac, glumac je i u ograničenim uslovima našao pravi način da svojim dečacima održi pažnju i zabavi ih.

"Uglavnom se bavimo sportom. Svaki dan s klincima nešto treniram. Napravili smo u dvorištu koš, pa igramo fudbal ili basket, a čak se i takmičimo ko može više sklekova i trbušnjaka da uradi. Trudimo se da popunimo dan aktivno", dodaje glumac, kojem veoma prijaju sve te aktivnosti s decom.

foto: Dragana Udovičić

"Često nismo u mogućnosti da provodimo previše vremena sa onima koje najviše volimo. Iako se ipak svi sada nalazimo u ovom lošem trenutku, trudim se da pronađem neke dobre stvari koje mogu da uradim i u ovakvim okolnostima", ističe on i potvrđuje naša saznanja da je inače dobar u kuhinji kad zasuče rukave.

"Svakog dana nešto spremam. Hrana je svima pojačana, jer mora da se prekrati vreme, a to bude zgodna stvar za ljude koji vole da jedu. Nemam poroke, nisam pušač i ne pijem, tako da mi je hrana jedini porok", zaključuje glumac uz osmeh.

Kurir.rs/Nevena Mijušković/Foto: Sonja Spasić

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track