ŠTA NAS ČEKA U NOVOJ EPIZODI: Grub seks i igre tajkuna Vladana Simonovića!
Foto: Printscreen

Rasplet u hit seriji

ŠTA NAS ČEKA U NOVOJ EPIZODI: Grub seks i igre tajkuna Vladana Simonovića!

Pop kultura -

Nova epizoda serije "Tajkun", koju možete pratiti nedeljom u 21 čas na Superstar TV i ponedeljkom na RTS u 20 sati, biće prava poslastica i doneće odgovore na mnoga pitanja.

foto: Firefly Production

Biznismen Vladan Simonović, vlasnik kompanije "Sigma", došao je na sahranu svoje dugogodišnje saradnice Lidije, koja je zadavljena. Njen brat Nikola, policijski inspektor, zahteva od njega da se udalji s groblja smatrajući da je ona nastradala zbog saradnje s Vladanom. Na sahrani je i tužilac Mišić, koji će obećati Kseniji da će joj pomoći u vezi sa oslobađanjem brata koji je u zatvoru u Grčkoj ukoliko pristane na saradnju s tužilaštvom.

foto: Printscreen

Ona pre te odluke odlazi na sastanak s ljubavnikom i priznaje mu da mu je radila iza leđa. Poslednji susret Vladana i Ksenije završava se ljubavnim odnosom, u kojem je tajkun veoma grub jer na taj način želi da je kazni za nepoverenje i izdaju. Reditelj "Tajkuna" je Miroslav Terzić, a vodeće uloge u devetoj epizodi igraju Dragan Bjelogrlić, Tihana Lazović, Vuk Jovanović, Hana Selimović, Branislav Trifunović, Predrag Bjelac, Ivan Đorđević i Marko Baćović.

Kurir, foto: printsreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track