NAJZGODNIJI DEKICA USKORO TATA! Italijanski milioner i plejboj čeka dete sa 21 godina MLAĐOM DEVOJKOM!
Foto: Pritnscreen Instagram

Uskoro tata

NAJZGODNIJI DEKICA USKORO TATA! Italijanski milioner i plejboj čeka dete sa 21 godina MLAĐOM DEVOJKOM!

Pop kultura -

Italijanski milioner i plejboj Đanluka Vaki (52) objavio je da čeka dete sa svojom više nego upola mlađom izabranicom Šeron Fonsekom (25). "Kad god sam razmišljao o potencijalnoj majci za svog sina, ta je žena uvek imala Šeronine karakteristike. Srećan sam što vam mogu da kažem da Šeron i ja čekamo bebu, a ona će biti tačno onakva majka kakvu sam uvek želeo za svoje dete", rekao je u videu koji je objavio na Instagramu.

Ovaj milioner zaradio je na Instagramu titulu "najseksi dekica na svetu", a na ovoj društvenoj mreži prati ga 15 miliona ljudi. Prema pisanju Daily Maila, njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 300 miliona dolara.

Sa Šeron je u vezi 2017. godine, a iz prošle veze već ima čerku Đinervu Mavilu rođenu 2002. godine.

Ovaj milioner na telu ima veliki broj tetovaža, a čak je na leđima istetovirao samog sebe. Fotografiše se uglavnom u kupaćim gaćama ili kratkim pantalonama na jahtama, pored bazena i slično.

Pre dve godine Vaki se našao u problemima jer mu je banka zaplenila jahte i nekretnine, kao i deonice golf kluba zbog duga od 10,5 miliona evra.

Đanluka je jednom prilikom u razgovoru sa Biznis insajder rekao da je shvati da se njegov život deli na dva dela - prvi, koji je trajao do njegove 45 godine i koji naziva "radnim životom".

“U 45. sam shvatio da nemam više šta da dam. Ne zanima me da gomilam novac, želim samo da pomeram granice svoje radoznalosti“, rekao je.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track