FRONTMEN DŽETRO TALA BOLUJE OD NEIZLEČIVE BOLESTI! Pevač objasnio sve pa poručio: Moji dani su ODBROJANI?!
Foto: Profimedia

drama

FRONTMEN DŽETRO TALA BOLUJE OD NEIZLEČIVE BOLESTI! Pevač objasnio sve pa poručio: Moji dani su ODBROJANI?!

Pop kultura -

Ijan Anderson, frontmen Džetro Tala, nedavno je otkrio da pati od neizlečive bolesti pluća, što je on sam saznao pre svega nekoliko godina. Objašnjavajući o čemu se radi, istakao je kako su mu dani odbrojani, iako doživljava dane kada se dobro oseća.

"Nikome ovo javno nisam rekao. Patim od neizlečive bolesti pluća koja mi je dijagnostifikovana pre nekoliko godina... Borim se. Imam ono što se naziva egzacerbacijama - periodi kad dobijem upalu koja se pretvori u jak bronhitis i imam dve ili tri nedelje kad je zaista teško izaći na pozornicu i svirati. Sad sam 18 meseci bez pogoršanja i na lekovima sam. Dok sam u okruženju bez velikog zagađenja vazduha, okej sam. Ali, dani su mi odbrojani", otkrio je on Denu Rederu u "The Big Interview", pa nastavio: "Još nisam u stadijumu u kojem mi bolest utiče na svakodnevni život, još mogu da trčim za autobusom."

On je napomenuo da se ovo naziva i hroničnom opstruktivnom bolesti pluća, i da će se sa time boriti do samog kraja.

Ono što je malo umirilo njegove fanove bilo je saopštenje u kom je zaključio priču rečima - da su mu dani pevanja odbrojani, a ne dani života.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track