ĆERKA IRENE MIŠOVIĆ BRILJIRA U NEMAČKOJ: Srpkinja osvaja svet pod imenom Lorens
Foto: Aleksandar Jovanović

Na početku MUZA IZDAVAČA

ĆERKA IRENE MIŠOVIĆ BRILJIRA U NEMAČKOJ: Srpkinja osvaja svet pod imenom Lorens

Pop kultura -

Nakon korone umetnica i ćerka TV lica Irene Mišović se vraća na scenu singlom „Just Because“, koji je sama napisala

Svetska, a naša! Iva Mišović, poznatija kao Lorens, vraća se nakon korone s novim singlom „Just Because“, sa svog debitantskog EP izdanja, koji objavljuje nemačka izdavačka kuća „Filter mjuzik grup“, a „Kontra“ za naš region.

Budući da joj je mama Irena Mišović, poznato TV lice, Iva se odlično snalazi u komunikaciji s medijima, kao i na samoj sceni.

- „Just Because“ je pesma ekstremnih kontrasta, reč je o usponima i padovima jednog odnosa, o nepuštanju osobe iz vašeg života i o poverenju, o snazi i slabosti, a one su srž svakog odnosa, i iz toga rastu strahovi zbog kojih se ljubav dovodi u pitanje. Ukratko, ova numera nam predstavlja jednu neodoljivu vrtešku osećanja.

Ova snažna osećanja ogledaju se u produkciji, koju je sama radila mlada muzičarka, ona nam nudi sferu emocija u numeri, od suzdržanih do energičnih. Napetost koja prati pesmu od početka se razvija u refrenu, koji ponajviše zvuči kao neka himna - navodi izdavač.

Svi fanovi Kelele, Bili Ajliš ili Kelsi Lu u Lorens će pronaći uzbudljivog umetnika u usponu. Atraktivni video-spot između ostalog snimljen je i kod Spomenika ustanku naroda Banije i Korduna, na najvišem vrhu Petrove gore, a režirala ga je Hani Domazet.

Kurir.rs, M. V./ Foto: Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track