SRPSKI GLUMAC U BRITANSKOJ SERIJI UBITI IV: Sjajne kritike za Predraga Bjelca
Foto: Promo

Uspeh

SRPSKI GLUMAC U BRITANSKOJ SERIJI UBITI IV: Sjajne kritike za Predraga Bjelca

Pop kultura -

Od sredine aprila na kanalima BBC Amerika, AMC i u Srbiji preko HBO emituje se treća sezona britanske serije „Ubiti Iv“. Prošlog ponedeljka, u petoj epizodi rame uz rame sa glavnom junakinjom stao je i naš poznati glumac Predrag Peđa Bjelac.

Ova nesvakidašnja serija zasnovana je po romanu Luka Dženingsa i prati priču dve žene - Iv (Sandra Ou), radnicu bezbednosne službe, i Vilanel (Džodi Komer), profesionalnog ubicu. Jednoj od najgledanijih serija u novoj, trećoj sezoni pridružilo se mnoštvo novih glumaca, među kojima i glumac sa naših prostora Predrag Bjelac.

foto: Promo

On je uveliko poznat holivudskoj sceni, jer je 2005. godine tumačio lik Igora Karkafora u filmu „Hari Poter i vatreni pehar“, a igrao je i u „Letopisima Narnije: Princ Kaspijan“, gde ga je publika videla kao lorda Donana. Rad sa stranim produkcijama nastavio je i danas, a u petoj epizodi serije „Ubiti Iv“ pojavio se kao Grigorij, očuh ubice Vilanel. Ova epizoda posebno je privukla pažnju publike jer je prvi put koncentrisana samo na glavnu (anti)junakinju i njeno poreklo. Strana publika nije ostala imuna na Predragovu izvedbu, pa su se na društvenim mrežama širile pohvale upućene glumcu, a ni domaća publika, koja ga trenutno prati u seriji „Ubice mog oca“, kao i u hit ostvarenju „Tajkun“, ne krije zadovoljstvo. Peđa je svoje scene snimao u Rumuniji i Londonu.

Kurir / M. V.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track