NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE: Bred Pit iznenadio studente, svi zanemeli
Foto: EPA, Shutterstock

Kakav car

NEOČEKIVANO IZNENAĐENJE: Bred Pit iznenadio studente, svi zanemeli

Pop kultura -

Bred Pit iznenadio je studente na Državnom univerzitetu u Misuriju. On se uključio preko video-linka iz svoje kuće, gde se i dalje nalazi u karantinu zbog koronavirusa. Slavni glumac prihvatio je ideju dekana da obraduje studente i čestita im na istrajnosti i uspehu koji postižu i tokom pandemije.

- Pozdrav svima, Bred ovde. Javljam vam se iz karantina. Mora da je bilo vrlo čudno raditi u ovim uslovima, ali znajte da sam ponosan na vas. Dakle, uspeli ste. Uživajte! Čestitam vam. Širite svoje vidike i razmišljajte, vi ste naša budućnost. Želimo vam sve najbolje u vašim budućim poduhvatima - diplomatski im se obratio Pit i oduševio ih.

foto: Profimedia

Srećni i zadovoljni su bili i svi zaposleni.

- Pokušali smo nekako da oraspoložimo studente jer u ovo neizvesno vreme pandemije koronavirusa neće imati tradicionalnu šetnju gradom. Bred je pristao da ih učini ponosnima - rekla je docent Elizabet King uz objavu video-zapisa na službenim kanalima univerziteta.

Inače, Bred je odrastao u Springfildu u Misuriju, gde se nalazi univerzitet koji je i sam pohađao, pa je to bio još jedan od razloga zbog kojeg je pristao da se javi studentima. Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu je nakon završene srednje škole upisao studije novinarstva, ali nije diplomirao. Shvatio je da ga privlači gluma, pa se spakovao i otišao u Holivud kako bi ostvario svoje snove.

Kurir.rs / LJ. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track