Najnovije vesti

PETAR STRUGAR VREDNO RADI U ŠTALI: Glumac konačno uspeo da ostvari DUGOGODIŠNJU ŽELJU!
Foto: Nemanja Nikolić

hobi

PETAR STRUGAR VREDNO RADI U ŠTALI: Glumac konačno uspeo da ostvari DUGOGODIŠNJU ŽELJU!

Pop kultura

Petar Strugar je na salašu i trenutno vodi računa o 13 konja. Glumac ponosno ističe da se ne libi da se lati posla, ali i da je konačno uspeo da ostvari dugogodišnju želju.

foto: Nemanja Nikolić

Glumac Petar Strugar ne krije da su konji njegova velika ljubav, a godinama unazad ih je držao po pansionima i maštao da otvori svoj konjički klub. Pronašao je salaš nedaleko od Beograda okružen prirodom i daleko od gradske vreve, latio se posla i počeo da ostvaruje san.

"Trenutno u štali imamo 13 konja, 4 su kod nas u pansionu, znači u gostima su nam. Ostali su naši, za školu jahanja i za sport. Mislim da će broj konja rasti. Moj prijatelj Bojan i ja sarađujemo već neko vreme, radimo sa mojim konjima koje sam isto ovako držao na pansionu, na par mesta u Beogradu. Onda smo došli na ideju zašto ne bismo napravili svoj klub. Volimo to, time se ionako bavimo po ceo dan, svakog dana i zašto ne bismo napravili neku našu priču. Imamo školu jahanja, terensko jahanje, mogućnost bavljenja sportom. Naravno, bavićemo se i snimanjem filmova, eventualno iznajmljivanjem konja za snimanje" priča glumac i dodaje:

"Dobra stvar je ta što je ovde već postojala infrastruktura, sve je bilo napravljeno jer je već bio konjski klub koji smo mi sada uzeli pod rentu. Nismo morali da pravimo štalu i sve ostalo, popravili smo šta je trebalo. Ima još stvari na kojima treba da se radi", otkriva Petar.

Kurir.rs / Blic / M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja