SVE ŽENE S KOJIMA JE BIO DŽONI DEP: Godinama zavodio, a 57. rođendan slavi sam!
Foto: Profimedia

holivud

SVE ŽENE S KOJIMA JE BIO DŽONI DEP: Godinama zavodio, a 57. rođendan slavi sam!

Pop kultura -

Osim ulogama u filmovima, pažnju javnosti slavni holivudski superstar Džoni Dep pleni i svojim burnim privatnim životom. Poznate žene s kojima je javno šetao ruku podruku čine lep spisak

Lori Alison

foto: Profimedia

Tek što je stigao u Los Anželes sa članovima svog benda "The Kids", i nekoliko meseci se navikavao na novi život, Džoni je oženio kozmetičarku Lori Alison. Ona ga je upoznala s glumcem i producentom Nikolasom Kejdžom, a to poznastvo donelo mu je prvu važnu ulogu u filmu "Strava u Ulici brestova". Ipak, par se razveo dve godine kasnije.

Šerilin Fen

foto: Profimedia

Svoju drugu veliku ljubav Šerilin Džoni je upoznao tokom snimanja studentskog filma "Dummies". Ubrzo su se verili, a Šerlin se pojavila u jednoj od epizoda njegove hit serije "21 Jump street". Nakon što su se razišli ona je dobila ulogu u kultnoj seriji "Tvin Piks".

Dženifer Grej

foto: Profimedia

Zvezda filma "Priljavi ples" Dženifer Grej jedna je od slavnih dama koja je osvojila srce Depa. Bili su vereni, ali se o njihovoj vezi ipak vrlo malo zna. Ono što su mediji u to vreme tvrdili jeste da je ljubav nestala kada je Dep upoznao njegovu sledeću veliku ljubav, glumicu Vinonu Rajder.

Vinona Rajder

foto: Profimedia

Sreli su se na premijeri filma "Great balls of fire" u junu 1989. godine, a vrlo brzo su postali nerazdvojni. Pet meseci nakon prvog susreta su se verili, a snimili su i prvi zajednički film "Edvard Makazoruki". Tri godine kasnije veza je okončana, a Džoni je svoju tetovažu "Vinona zauvek" promenio u "Vino zauvek".

Elen Barkin

foto: Profimedia

Posle prekida s Vinonom kratko se zabavljao s glumicom Elen Barkin. Džoni i devet godina starija Elen uglavnom su se zajedno pojavljivali na filmskim premijerama.

Kejt Mos

foto: Profimedia

Devedesete su bile burne kada je reč o glumčevom ljubavnom životu. U malom bistrou na Menhetnu, Dep je upoznao manekenku Kejt Mos s kojom je ostao četiri godine. Paparaci su ih "hvatali" u različitim situacijama - od strasnih poljubaca do besnih svađa. U septembru 1994. godine Dep je uhapšen jer je uništio hotelsku sobu, navodno zbog svađe s Kejt. Vanesa Paradi

foto: Profimedia

Ubrzo nakon razlaza s manekenkom, Dep je započeo vezu s Vanesom Paradi, francuskom glumicom i pevačicom koju je upoznao tokom snimanja filma "Deveta kapija". Godine 1999. dobili su ćerku Lili-Rouz Melodi Dep, a 2002. godine sina Džona Džeka Kristofera Depa III. Brak sa Vanesom trajao je do 2012. godine kada je par objavio da se razilazi.

Amber Herd

foto: Profimedia

Tokom snimanja filma "Dnevik opijanja" Dep je upoznao glumicu i model Amber Herd. Venčali su se u februaru 2015. godine u Los Anđelesu, a već godinu dana kasnije objavili da se razvode. Glumica ga je optužila za zlostavljanje, a u javnost su procurele njene fotografije na kojima se modrog lica krije od novinara. Na sudskom saslušanju u kome ga je Amber optužila za nasilje u porodici Dep se nije pojavio, a njegovi advokati tvrdili su da se glumica služi manipulacijom kako bi se finansijski osigurala. Razvod s Amber Herd ga je koštao više od sedam miliona dolara, što je, uz kompulsivno trošenje dovelo do toga da mora da počne da rasprodaje svoju imoivnu.

Polina Glen

foto: Profimedia

Depova prva veza nakon razvoda od Amber bila je sa dvadesetogodišnjom ruskom plesačicom, koreografkinjom, ali i go-go igračicom Polinom Glen. Par je prvi put viđen zajedno u Moskvi dok je Dep bio na turneji sa svojim bendom. Pričalo se da želi da je oženi nakon što su neko vreme zajedno živeli u njegovom domu u Holivudu, ali ona je od njega pobegla glavom bez obzira. Vratila se u rodni Sankt Petersburg jer nije mogla da podnese medijsku pažnju kojoj je bila izložena zbog svog dečka.

Nevena Mijušković / foto: Profimedia

foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track