FOTOSOFIA 15: Celebrity Day održan u Zagrebu! Domaće zvezde otkrile svoje nepoznato lice! (FOTO)
Foto: Goran Jakuš

BESPLATAN SEMINAR

FOTOSOFIA 15: Celebrity Day održan u Zagrebu! Domaće zvezde otkrile svoje nepoznato lice! (FOTO)

Pop kultura -

Retko kada domaće poznate ličnosti dopuste da ih javnost upozna u sasvim drugačijim ulogama od onih na koje smo navikli, no kada se radi o seminaru Fotosofia - sve je moguće.

Tako su i ove godine na besplatnom seminaru za naprednu fotografiju pod vodstvom Damira Hojke, domaće zvezde mladim fotografskim talentima otkrile svoje nepoznato lice.

1 / 14 Foto: Goran Jakuš

"Celebrity Day je za nas praznik, dan kada možemo biti sve što poželimo. I tako već 15 godina. Za one ispred i one iza objektiva mašta je jedino ograničenje, a kako smo videli na snimanju - ovo će biti sezona za pamćenje", rekao je Hojka koji je "celebrity" radionicu smestio u zagrebački Katran, u carstvo zabave komičara Marija Petrekovića koji je veteran prema broju poziranja Hojkinim seminaristima, baš kao i tv-voditeljka Barbara Kolar.

foto: Ivanovski Krume

"Uvek se razveselim kad me Hojka pozove na Fotosofiju, jer su svi koji sudeluju u snimanju jako draga ekipa. Osim dobre zabave, iz godine u godinu me iznova oduševi kreativnost seminarista koja iz nas izvuče ono što nismo niti slutili da u sebi nosimo", otkrila je Barbara Kolar koju su fotografi videli kao kapetanicu broda, ali i kao otetu od nevidljivog čoveka.

foto: Ivanovski Krume

Za razliku od nje, na Celebrity Dayu prvi put je sudelovala glumica Ana Begić koja već ima planove za iduću godinu.

"Jedva čekam da dođem opet. Ovo što sam videla je odličan temelj za nove fotografske nade, a nama koji im poziramo veliko je veselje doživeti se u neobičnim izdanjima. Sad još samo treba produbiti koncept, da finale ovog snimanja preraste u jedan dobar tulum", zaključila je Ana Begić.

foto: Ivanovski Krume

Kurir.rs, Foto: Goran Jakuš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track