BANDERAS POSLE RAZVODA PRODAJE RASKOŠNU VILU: Neće vam biti dobro kad vidite ovaj LUKSUZ, a evo koliko MILIONA $ VREDI!
Foto: Profimedia

EKSTRAVAGANTNO

BANDERAS POSLE RAZVODA PRODAJE RASKOŠNU VILU: Neće vam biti dobro kad vidite ovaj LUKSUZ, a evo koliko MILIONA $ VREDI!

Pop kultura -

Antonio Banderas prodaje svoj stan na Menhetnu u Njujorku za čak 7.400.000 dolara. Glumac je nekretninu kupio 2005. godine za 4.000.000 sa bivšom suprugom Melani Grifit.

Reč je o impozantnom prostoru sa četiri spavaće sobe i isto toliko kupatila, a Antonio je napravio dom od dva stana koje je spojio u jedan veći.

foto: Profimedia

Ipak, Banderasu i njegovoj lepoj izabranici u ovom domu nisu cvetale ruže, a nakon što su odlučili da se razvedu, 2016. godine, Antonio je bio taj koji se upisao kao vlasnik. Ono što posebno upada u oči u stanu su visoki prozori, a gotovo svaka prostorija ima zadivljujući pogled na prelepu panoramu grada. Ipak, ovu raskoš sebi će moći da priušte samo retki. Cena nekretnine sada je gotovo dvostruko veća nego što je bila kada ju je glumački par kupio. Malo ko zna da je Banderas oglas za prodaju dao još 2018. godine, a kako srećni kupac nije pronađen, glumac je rešio da spusti cenu nekretnine za malo više od pola miliona, te da ponovo okuša sreću na tržištu.

foto: Profimedia

Kako strani mediji navode, Antonio je konačno odlučio da proda ovaj dom jer planira da se preseli u područje Los Anđelesa kako bi bio bliži svojoj porodici.

Ipak, ne može se oteti utisku da je glumac rešio da se odrekne svega što ima veze sa bivšom partnerkom. Tako je prodao i njihov dugogodišnji dom u Los Anđelesu po ceni od 16.100.000 dolara.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track