IZRIČITO JE PRETIO DA ĆE DA ME UBIJE: Glumica Amber Herd na sudu iznela jezive TVRDNJE na račun Džonija Depa!
Foto: Profimedia

haos

IZRIČITO JE PRETIO DA ĆE DA ME UBIJE: Glumica Amber Herd na sudu iznela jezive TVRDNJE na račun Džonija Depa!

Pop kultura -

Američka glumica Amber Herd na sudu je iznela gnusne tvrdnje. Naime, glumica je izjavila da joj je bivši suprug Džoni Dep pretio da će je ubiti.

foto: Profimedia

Amber je danas svedočila u Visokom sudu Velike Britanije u Londonu u postupku u kojem Dep tuži izdavača lista "San" zbog objavljivanja članka 2018. godine, u kojem glumca naziva "osobom koja tuče suprugu".

Herdova je rekla da je pretrpela ekstremno zlostavljanje, da su pojedini incidenti bili toliko strašni da se plašila da će je Dep ubiti, namerno ili usled gubitka kontrole.

"Izričito je pretio da će da me ubije, posebno kasnije u našoj vezi" naglasila je Herdova.

Prema njenim rečima, Dep je bio "opsednut njenim izgledom" i nazivao je "dro**m gladnom slave i željnom pažnje" ukoliko bi nosila određenu vrstu odeće.

"Fizičko zlostavljanje uključivalo je udaranje, šamaranje, šutiranje, udaranje glavom i davljenje. Bacao me na stvari, vukao za kosu, gurao i obarao na zemlju. Bacao je stvari na mene, posebno staklene flaše" rekla je Amber tokom svedočenja.

Dep je negirao da je ikada bio nasilan prema Herdovoj, ili bilo kojoj drugoj ženi, i tvrdi da je Amber njega maltretirala i zlostavljala.

foto: Profimedia

Kurir.rs / The Sun / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track