GLUMICA PRIZNALA KAKO JE UPOZNALA SADAŠNJEG MUŽA: Alison Bri otkrila šta se dešavalo tog DIVLJEG vikenda! ŠOK DETALJI
Foto: Profimedia

NIKO NIJE ZNAO

GLUMICA PRIZNALA KAKO JE UPOZNALA SADAŠNJEG MUŽA: Alison Bri otkrila šta se dešavalo tog DIVLJEG vikenda! ŠOK DETALJI

Pop kultura -

Alison Bri i Dejv Franko upoznali su se preko zajedničke prijateljice tokom "ludog vikenda punog s*ksa i dr*ge", otkrila je glumica u jednoj emisiji.

"To je vrlo romantična i slatka priča koja započinje u Nju Orleansu na festivalu gde počinju sve sjajne ljubavne priče", otkrila je glumica voditelju "The Tonight Show".

Glumica je rekla da su ona i njena prijateljica srele Franka i pozvale ga na večeru. Dok su večerali, drugarica je poslala poruku Bri u kojoj joj je napisala kako trebalo da bude sa Frankom. "Da, molim te", odgovorila joj je zvezda, uz nekoliko emotikona s podignutim palčevima. Bri to nije znala, ali drugarica je njenu poruku pokazala Franku ispod stola i pitala ga šta misli o tome. On je otkrio da je zainteresovan, ali i zamolio je da ne otkrije prijateljici da je video poruku.

Bri kaže kako je to ispalo savršeno jer su iz restorana oboje otišli znajući da se sviđaju jedno drugom, a čekao ih je zajedničku zabavu. Alison kaže kako ju je izvodio na večere i ostavio joj tajnu poruku u džemperu na kojoj ju je pitao hoće li mu se pridružiti u Parizu tokom snimanja filma.

Četiri godine kasnije par se verio 2015. godine, a venčali su se u tajnosti 2017. godine.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja