RAT BOJANE MALJEVIĆ SA BIVŠIM! Istresen prljav veš: Poručila da će se VIDETI NA SUDU! A, evo šta se stvarno desilo!
Foto: Dragana Udovičić

šok

RAT BOJANE MALJEVIĆ SA BIVŠIM! Istresen prljav veš: Poručila da će se VIDETI NA SUDU! A, evo šta se stvarno desilo!

Pop kultura -

Nije tajna da se Bojana Maljević rastala od Slobodana Skerlića s kojim je provela više od dve decenije u braku i s kojim ima dvojicu sinova Luku i Nikolu, a sada se, navodno, posvađala sa njim putem društvene mreže Tviter, gde su javno izneli prljav veš.

Iako nalog s kojim je ušla u javnu raspravu navodno sa svojim bivšim i u jednom trenutku to potvrdila rečima da će se videti na sudu, a on da mu "alimentacija ne može nadomestiti njegovu duševnu bol zbog braka i razvoda", evo o čemu je reč.

Naime, Bojana Maljević vodila je raspravu na Tviteru sa tviter nalogom Pelikan Elvtars 8, a iza tog naloga stoji Tibor Jona, koji je kolumnista Nove ekonomije.

"Blago tebi što znaš takvog cara, znam neke koji nisu ženino prezime stavili ni na ulazna vrata ni na poštansko sanduče, a uz to bi te hladno uveravali da su žene i muškarci ravnopravni, uz inače izraženu deklarativnu borbu za prava žena."

foto: Twitter screenshot

Na to se nadovezao nalog za koji se veruje da je Skerlićev.

"Bojana, dokle više o tom poštanskom sandučetu aman zaman, ja sam lepo rekao da ne znam ni jednog firmopisca i da ako hoćeš tvoje prezime na sandučetu odeš i napraviš pločicu sama. Moje prezime ima četiri slova i jeftinije je od vašeg, zbilja dokle ovo ovako?" upitao je on, pa je Bojana nastavila:

"Rekao si da odem i napravim pločicu sama, posle razvoda, Za vreme braka to nije dolazilo ni u razmatranje. Deca bila šokirana kad su videla pločicu sa prezimenom, pitali se ko je ta osoba."

foto: Twitter screenshot

"Vidim sve im bilo loše ovaj mali se ugojio 20 kila", nastavio je on, a ona je odgovorila:

"To kad si ga ti poslednji put video, pre jedno pet godina. U međuvremenu je srmšao jedno 25. Insistirala bih da češće viđaš decu, ali znajući loš uticaj."

U međuvremenu, neko ih je upitao zbog čega su se razveli i da li je to da bi imali teme za "zezanciju" na pomenutoj društvenoj mreži, a oboje su odgovorili žustrije:

"Što smo se razveli ja ne bih mogao baš o tome javno dok traju neki sudski posutpci na kojima će se sve otkriti, ko ima uši da čuje i oči da vidi ali nema te alimentacije koja mi može nadomestiti duševnu bol izazvanu što brakom što razvodom", poručio je on, a Bojana mu nije ostala dužna:

"O alimentaciji i sudskom postupku ćeš tek slušati i gledati. To će biti tvoja tačka bez povratka. "

foto: Zoran Jevtić

Kurir.rs, M.G/Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track