OTIŠLA POD NOŽ KOD LAŽNOG LEKARA PA KOBNO ZAVRŠILA?! Reperkina strašna smrt podigla sve na noge: A htela je samo JEDNO!
Foto: Instagram screenshot

strašno

OTIŠLA POD NOŽ KOD LAŽNOG LEKARA PA KOBNO ZAVRŠILA?! Reperkina strašna smrt podigla sve na noge: A htela je samo JEDNO!

Pop kultura -

Fernanda Rodrigez, poznatija kao MC Atrevida, preminula je nakon operacije uvećanja zadnjice u Rio de Ženeiru, u 43. godini. Svega dva dana nakon hirurškog zahvata požalila se na strašan bol u leđima i upale, a onda i kobno završila. Prema pisanju stranih medija istraga je u toku, jer se sumnja da ju je operisao lažni lekar.

Takođe, veruje se da bi preživela da se javila ranije, dok direktorka klinike na kojoj je ležala tvrdi da niakkve sporne kombinacije supstanci nisu korišćene tokom i nakon operacije.

Policija, naime, istražuje zašto je klinika uopšte radila iako je imala zabranu i bila zatvorena mesecima. Do zatvaranje je, inače, došlo nakon žalbi 4, 600 pacijenata. Sa druge strane, zbog njene istorije bolesti, postavilo se još veće pitanje - da li je uopšte bilo sigurno izlagati njeno telo takvom stresu, kao što je operacija.

Prema izjavama detektiva, doktor koji je 16. jula operisao reperku - uopšte nije kvalifikovani plastični hirurg, već specijalista kardiologije, ortopedije i ginekologije.

Međutim, njegov advokat rekao je da je njegov klijent "pohađao kurseve plastične hirurgije" i da je sposoban za ovu vrstu operacije. Ukoliko se dokaže da je bilo propusta na operaciji, klinika i lekari mogli bi da budu optuženi i za ubistvo.

Porodica reperke, koja je iza sebe ostavila jedno dete, rekla je da je ona operaciju platila 580 dolara, a danima ju je najavljivala i na Instagramu.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, M.G/DailyMail/Foto: Instagram screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track