SIN VOJE BRAJOVIĆA ODE U GLUMCE: U Radio Beogradu nastavljeno snimanje Tome, a evo koju slavnu ličnost on igra u filmu!
Foto: Printscreen/Insagram

Krv nije voda

SIN VOJE BRAJOVIĆA ODE U GLUMCE: U Radio Beogradu nastavljeno snimanje Tome, a evo koju slavnu ličnost on igra u filmu!

Pop kultura -

Toma Zdravković voleo je žene, pesmu i kafanu, a pevao je o svojim ljubavnim ranama i teškom životu. Upravo o ovom najvećem boemu jugoslovenske narodne muzike već treću nedelju snima se biografski film i serija "Toma", u režiji Zorana Lisinca i Dragana Bjelogrlića. Pre dve noći su oživljene scene kad u Radio Beograd stižu pevačke zvezde predvođene Tomom Zdravkovićem, koga tumači Milan Marić. Deo glumačke ekipe su i manekeni Lazar Sakan i Vukota Brajović, koji igraju Miću Orlovića i Radmila Armenulića.

foto: Printscreen/Insagram

Sakan je već dugo u medijima i kamere mu nisu strane, kao ni Vukoti, sinu proslavljenog glumca Voje Brajovića, koji je krenuo očevim stopama, ali se pored glume bavi i manekenstvom.

Verovali ili ne, Vukota ima više od 40 godina, a igraće tenisera Radmila Armenulića, koji je bio suprug Silvane Armenulić. Brajović je pre nekoliko godina bio jedan od traženijih muških manekena u Srbiji, ali je u svetu mode napravio pauzu i posvetio se radu u filmskoj industriji. Tada je radio na filmu "Zona mrtvih", u kojem se pojavljuje kao producent, scenarista i glumac.

foto: Marina Lopičić

Silvanu igra Tamara Dragičević, koja je za Kurir televiziju otkrila da će u filmu pevati i novu pesmu.

foto: Aleksandar Letić

- Imamo, ako smem da kažem, novi filmski hit, koji pevaju Toma i Silvana. Garantujem da će to biti nova kafanska pesma koja neće moći da se zaobiđe ni na jednoj proslavi. Svi na setu je puštamo i po dvadeset i više puta i nismo je se zasitili - otkrila je Dragičevićeva. Kurir/ Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track