JEDNA SE NE KAJE ŠTO JE UGRADILA SILIKONE, DRUGOJ JE PORODICA NAJVEĆA SLABOST: Devojke iz Hurricane otkrile svoje TAJNE!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORILE DUŠU

JEDNA SE NE KAJE ŠTO JE UGRADILA SILIKONE, DRUGOJ JE PORODICA NAJVEĆA SLABOST: Devojke iz Hurricane otkrile svoje TAJNE!

Pop kultura -

Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević iz grupe "Hurricane" svesne su da privlače pažnju svih, a sada su progovorile na škakljive teme.

Da li si nekada posećivala nudističku plažu i kakav stav imaš kada je reč o nudizmu?

"Nisam nikada posećivala nudističku plažu, ali vodim se parolom ko voli nek izvoli", rekla je Sanja.

foto: ATA Images

Šta je tvoja najveća vrlina, a šta mana?

"Najveća vrlina mi je pravičnost, a mana nestrpljenje", izjavila je Vučićeva.

Šta je tvoja najveća slabost, i smatraš li sebe hrabrom?

"Moja najveća slabost je porodica, zbog njih i za njih bih učinila sve, generalno smatram sebe hrabrom osobom i borcem, radim od svoje 17. godine i sa ove 24 sam stekla dosta iskustva, i prijatnih i neprijatnih", izjavila je Ksenija.

Kako si podnela momenat kada su ti se roditelji razveli, a ti bila tinejdžerka. Da li si tada patila ili ipak racionalno pokušala da sagledaš stvari?

"Kao što sam već pomenula, rano sam sazrela i sve to racionalno prihvatila, imam dobar odnos sa oba roditelja i hvala bogu nije im bilo teško da mi objasne i da to na pravi način razumem", izjavila je Kneževićeva.

foto: Printscreen

Da li ti je drago kada kažu da si među najzgodnijim devojkama na estradi i, osim članica tvoje grupe, za koju devojku iz domaćeg šou-biznisa možeš reći da je "dobra riba"?

"Naravno da mi imponuje, kojoj ženi ne bi. Ima puno lepih dama na našoj estradi, dosta njih koje su posvećene svom izgledu i za to im skidam kapu, ali ne bih baš nikoga posebno izdvajala, pronaći će se", rekla je Ivana Nikolić.

Mnogi su na društvenim mrežama komentarisali da si fizički dosta radila na sebi, da si ugradila silikone i operisala nos. Da li se kaješ zbog toga?

"Ne kajem se ni zbog čega što sam uradila i da vratim vreme opet bih sve isto. Smatram da ako možeš i želiš da promeniš nešto na sebi to treba i da uradiš. Nikada nisam krila šta sam radila i zbog čega bih, danas je sve to normalno. Nikada se sebe nisam stidela što sam i pokazala postavivši slike na svoj profil. Sebi sam uvek bila lepa, i kao klinka a i sada kada sam malo starija. Čovek se menja iz dana u dan, čak i da nisam ništa uradila na sebi, opet bih bila drugačija", izjavila je Nikolićeva.

foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track