NEBOJŠA DUGALIĆ JE 20 GODINA U BRAKU SA KOLEGINICOM! Ona se zbog porodice odrekla KARIJERE i imaju PETORO dece! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

prelepo

NEBOJŠA DUGALIĆ JE 20 GODINA U BRAKU SA KOLEGINICOM! Ona se zbog porodice odrekla KARIJERE i imaju PETORO dece! (FOTO)

Pop kultura -

Srpski glumac Nebojša Dugalić ima petoro dece, venčao se 2000. godine s lepom Draganom, koja se takođe bavila glumom, ali se svoje karijere odrekla zarad porodice.

Njih dvoje su jedan od glumačkih parova sa najviše naslednika u našoj zemlji. Par je specifičan i po tome što njihova deca nose divna imena, retka na našim prostorima: Jana, Vidan, Bogdana, Kalin i Ilina.

Nebojša je u jednom intervjuu iskreno rekao da deca ponekad vaspitavaju njega.

— Oni mene svaki dan preslišavaju. Nedavno je treći naš sin napravio neki lom po kući i supruga je viknula na njega i zapretila mu oštrijim tonom da neće izaći napolje ako ne pokupi sve što je rasturio, a on se okrenuo istog trenutka i rekao joj: "Sad mi to isto reci, ali lepo, kako smo se dogovorili". Šta čovek da uradi nego da posluša? Jednom je isto bio nevaljao, to se ponavljalo više puta i ja ga pitam: "Zašto si to uradio, koliko puta sam ti rekao da to ne radiš" a on je rekao: "Ne znam, valjda su deca takva" — ispričao je Nebojša ranije za Informer.

Ime glumčevog sina Kalin je izazvalo veliku pažnju javnosti zbog neobičnosti. Kalin je muška varijanta ženskog imena Kalina. Ovo ime je slovenskog porekla.

Kurir.rs / Blic / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track