REKAO MI JE DA ĆE ME TRETIRATI KAO MUŠKARCA! Majli Sajrus javno prozvala direktora televizije, a razlog će vas ŠOKIRATI!
Foto: Profimedia

SUKOB

REKAO MI JE DA ĆE ME TRETIRATI KAO MUŠKARCA! Majli Sajrus javno prozvala direktora televizije, a razlog će vas ŠOKIRATI!

Pop kultura -

Pevačica Majli Sajrus je pozvala i koleginice da joj se pridruže u borbi protiv ponašanja nadređenih.

WAP

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Naime, ona je javno prozvala direktora MTV-ja zbog komentara koji je dobila od njega tokom ovogodišnjeg nastupa i otkrila zbog čega se sukobila sa njim.

- Tražila sam da mi ugase bjuti svetla, jer ta svetla nikada ne bi upalili da nastupa muškarac. Ne radi se čak ni o tome, jednostavno mi nisu bila potrebna jer nisam tako zamišljala svoj nastup. Direktor MTV-ja mi je tada rekao da će me tretirati kao muškarca - rekla je Majli i dodala:

- Zatim sam se iznervirala jer su mi se narukvice uplele u kostim i bilo mi je komplikovano da se pomeram, pa sam želela da ponovimo, a direktor mi je rekao da se muškarcima tako nešto nikada ne bi dogodilo i da, ako želim da me tretiraju kao muškarca, onda to moraju da rade stalno, a ne samo kada meni odgovara - ispričala je Majli.

Sajrusi je i dodala i da je svojim nastupom podigla rejting njihovoj televiziji.

- Muškarac nikada ne bi imao ovakav nastup jer nije dužan da se skida go i podiže gledanost vašeg programa - poručila je.

(Kurir.rs/ Joe Rogan Experience)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track