20 GODINA JE MLAĐA OD NJEGA I RODILA MU JE DVOJE DECE! Druga žena našeg glumca imala je TEŠKO detinjstvo a evo kakva je lepotica
Foto: Marina Lopičić

Drugovi, kolege i partneri

20 GODINA JE MLAĐA OD NJEGA I RODILA MU JE DVOJE DECE! Druga žena našeg glumca imala je TEŠKO detinjstvo a evo kakva je lepotica

Pop kultura -

Svetozar Cvetković je dugo prisutan na glumačkoj sceni Srbije. Za sobom ima mnogo uspešnih predstava i filmova, koji su rezultirali nagradama. Poslednjih godina u svemu ima podršku svoje supruge, koja mu je i koleginica Jelene Đokić.

Njih dvoje su se venčali 2006. godine, a Jelena je njegova druga supruga. Ona je takođe glumica i ređa uspehe kako na pozorišnim daskama, tako i u serijama.Članica je pozorišta "Atelje 212", 20 godina je mlađa od Svetozara, a par ima dvoje dece.

foto: Dragan Kadić

Glumica je rođena u Splitu 1977. godine, ali tokom rata na ovim prostorima bila je prinuđena da se preseli u Srbiju. Njena porodica je odabrala Mladenovac. Nakon toga je sa porodicom otišla u Herceg Novi, pa upisala glumu na Cetinju.

Njih dvoje su se upoznali 2000. godine i već godinama uživaju u skladnom braku. Svetozar je u jednom intervjuu istakao da je u Jeleni našao pravog sagovornika.

Cvetković iz prvog braka ima i ćerku Deu.

foto: Damir Dervišagić

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track