SLOBODA SA ĆERKAMA OPREMA SOBU: Mićalovićeva birala nameštaj sa devojčicama! (FOTO)
Foto: Kurir

PAPARACO

SLOBODA SA ĆERKAMA OPREMA SOBU: Mićalovićeva birala nameštaj sa devojčicama! (FOTO)

Pop kultura -

Sloboda Mićalović veoma je posvećena svojim bliznakinjama Veri i Mili, pa s njima provodi svaki slobodan trenutak. Naš paparaco uslikao je glumicu dok je s naslednicama obilazila jednu prodavnicu nameštaja u Beogradu, gde su razgledale i birale radne stolove, stolice i ostale stvari za školarce.

foto: Kurir

Kako je školska godina nedavno počela, a školarci zasad časove pohađaju na smenu - iz škole i od kuće, Sloboda je rešila da naslednicama zameni nameštaj za učenje i nabavi neki komforniji. Upravo zato su se najviše zadržale u delu gde su radni stolovi, stolice, ali i školski pribor.

foto: Kurir

Nakon što su devojčice isprobale neke komade nameštaja namenjenog za učenje, otišle su do magacina, gde su uzele ono što im je potrebno.

foto: Kurir

Naravno, kao i svaka žena, glumica je razgledala i kupovala i druge stvari za svoj dom, posebno dekoraciju. Njoj i devojčicama društvo nije pravio Vojin, već jedna žena, za koju pretpostavljamo da je rođaka ili prijateljica. One su se, baš kao i devojčice, pridržavale mera propisanih zbog epidemije, pa su tokom obilaska prodavnice redovno dezinfikovale ruke i nosile maske na licu.

foto: Kurir

U jednom momentu Sloboda je ipak poklekla i podigla masku s lica, i to da bi snimila glasovnu poruku jer se umorila od kucanja.

foto: Kurir

To je potrajalo svega nekoliko sekundi, pa je glumica ubrzo vratila zaštitu na lice i, naravno, opet dezinfikovala ruke.

foto: Kurir

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track