MONIKA BELUČI NAPUNILA 56 GODINA: Njenoj lepoti i dalje se DIVE, a ona nije PRETERANO ODUŠEVLJENA! To je hendikep ako si GLUP!
Foto: Profimedia

JEDNA OD NAJLEPŠIH NA SVETU

MONIKA BELUČI NAPUNILA 56 GODINA: Njenoj lepoti i dalje se DIVE, a ona nije PRETERANO ODUŠEVLJENA! To je hendikep ako si GLUP!

Pop kultura -

Monika Beluči danas slavi 56. rođendan. Glumica bezvremenske lepote kao da se s godinama uopšte nije promenila.

Zazire od estetskih operacija i upravo je zbog toga obožavaju širom sveta.

"Lepota je hendikep ako si glup, a ne ako si inteligentan i znaš je iskoristiti. Osećam se dobro i ugodno u svom telu, ali ne zbog toga što sam lepa. Poznajem mnoge lepe ljude i njihovi su životi užasni. Jako su nesigurni u sebe. Srećna sam što sam voljena i što imam divnu porodicu", izjavila je Monika.

foto: Profimedia

Italijanska glumica rođena je u gradiću Ćita di Kastelno u pokrajini Umbriji kao jedinica u skromnoj porodici. Iz tih dana seća se i kako je gledala filmove Sofije Loren te maštala kako će i ona jednoga dana biti glumica. Njen otac izjavio je da kao mala i nije bila nešto lepa. Šišali su je na kratko kako bi imala bujniju kosu. Ulaskom u tinejdžerske godine iz "ružnog pačeta" pretvorila se u zanosnog "labuda". U svet manekenstva zakoračila je s 13 godina, kad je privukla pažnju lokalnog fotografa.

1 / 14 Foto: Profimedia

Prvu ulogu dobila je u kultnom filmu "Drakula" 1992. godine, u kojemu je glumila jednu od tri Drakuline vampirske supruge. Nedugo potom zaljubila se u francuskog kolegu Vensana Kasela, s kojim je dobila dve ćerke. Upoznali su se na setu filma 1996. godine. No par se rastao 14 godina kasnije.

"Većina žena traži sigurnost, dok muškarci žude za avanturom", objasnio je Kasel zašto im se raspao brak.

foto: Profimedia

Ipak, nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima. Italijanski film "Malena" doneo joj je svetsku slavu i titulu najs*ksepilnije žene današnjice, a tri godine posle pojavila se i u filmovima franšize "Matriks" . Godine 2015. ulogom u filmu o Džejms Bondu postala je najstarija Bond devojka u istoriji franšize.

"Kad sam napunila 50, nisam se zavaravala razmišljanjima kako mogu i dalje imati energiju i polet jedne dvadesetogodišnjakinje. Ne bih se nikad vratila u te godine. U četrdesetim sam bila borac, a sad je vreme za preporod", rekla je Beluči koja, pišu fanovi, izgleda savršeno i u 55. godini.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Avaz.ba, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track