MOLIO SAM GA DA TO NE RADI, ALI JE BILO PO NJEGOVOM! Rodni iz Mućki o sinu koju je preminuo u 19 godini, majčine reči cepaju dušu
Foto: Pritnscreen

tuga

MOLIO SAM GA DA TO NE RADI, ALI JE BILO PO NJEGOVOM! Rodni iz Mućki o sinu koju je preminuo u 19 godini, majčine reči cepaju dušu

Pop kultura -

Arči Lindherst, sin zvezde serije "Mućke" Nikolasa Lindhersta, preminuo je u 19 godini, prenose britanski mediji. Iako je krenuo očevim stopama, njegov životni put je prerano prekinut.

Nikolas Lindherst koji je tumačio lik Rodnija u kultnoj seriji "Mućke" pre četiri godine u intervjuu za list "Guardian" rekao je da su ga rođenje sina i roditeljstvo promenili.

Nikolas i njegova supruga Lusi, Arčija su dobili 2000. godine. Glumac je rekao da ne može da zamisli život bez svoje supruge koja se profesionalno bavila baletom.

"Njena karijera je donela disciplinu naš dom. Uspešna je u svemu, a naročito kao majka", rekla je Nikolas.

Glumac je priznao da je znao kako da radi svoj posao, ali ne i da bude roditelj, pa je zbog sina napravio pauzu od nekoliko godina kako bi se posvetio ulozi oca.

"Rekao mi je da želi da zabavlja ljude. Nisam želeo da se bavi glumom. Molio sam ga da to ne radi. Rekao sam mu ako budem poznat, biću veoma ljut", dodao je glumac.

Bez obzira na očeve želje Arči je započeo glumačku karijeru u britanskim serijama i kao glasovni glumac i video-igrici.

Majka nakon smrti sina kratko je prokomentarisala da će zauvek voli svog Arčija.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track