PEVAČICA DOBILA NOVU ULOGU POSLE TESNE KOŽE! Zorica Marković: Glumci su tu da glume, a pevači da pevaju!
Foto: Damir Dervišagić

Muzika i film

PEVAČICA DOBILA NOVU ULOGU POSLE TESNE KOŽE! Zorica Marković: Glumci su tu da glume, a pevači da pevaju!

Pop kultura -

Pevačicama je oduvek bio izazov da se okušaju i kao glumice na filmu i televiziji, a poslednja u nizu je Zorica Marković.

Nakon debija pre više od tri decenije u "Tesnoj koži 3" danas ćemo učesnicu mnogih rijalitija gledati i u ostvarenju "Pored tebe" Stevana Filipovića, koji će biti prvi film u Srbiji smešten u doba korone. Zorica je pre nekoliko dana snimila svoje scene, a reditelj je kratko napisao svoje utiske sa seta.

- Jedan od najluđih, najtežih i najlepših snimajućih dana u karijeri, bez dileme. Hvala genijalnoj ekipi iza i ispred kamere, posebno Jeci Cunami, Zoki i Eleni - napisao je Filipović. Zorica je svoje scene snimala s mladom glumicom Milicom Majkić. - Prezadovoljna sam. Meni ne treba takva vrsta reklame. Glumci su tu da glume, a pevači da pevaju. Imala sam ponuda posle "Tesne kože 3", ali sam ih odbijala. Dopalo mi se što je sada ponuda stigla od mladog i darovitog reditelja sa genijalnim idejama i takvu stvar ću uvek podržati - kaže Zorica.

foto: Printscreen

Ona naglašava da je oduševljena kako su je gledali na setu. - Mislila sam da više nema tako divnih i pristojnih mladih ljudi. Film je priča o našoj stvarnosti i rijalitijima koji svi gledaju. Trebalo je da igram sebe i da vičem na Milicu. Bilo mi je teško da budem ljuta. Od smejanja nisam mogla da snimim svoje scene, što dokaz da u rijalitiju ništa ne glumim - konstatuje Markovićeva.

foto: Printscreen

Ona kaže da se raduje i nastavku snimanja. - Nisam protrčala bezveze kroz film. Odrekla sam se svih prava kao moj mali doprinos filmu. Neka budem i negativac - zaključuje Zorica.

foto: ATA Images

Poslednjih godina u domaću filmsku industriju vratio se trend iz SFRJ kad su brojne muzičke igrale na filmu. Svako doba nosi svoje imperative lepote, a danas tu srpsku lepotu predstavljaju Aleksandra Prijović, koja se pojavila u četvrtoj sezoni serije "Ubice mog oca", i njena koleginica Milica Pavlović na projektu "Pevačica". Milica je igrala lik inspirisan sudbinom ubijene koleginice Jelenu Marjanović. I "Južni vetar" ima svoju zvezdu, a to je bila Vanesa Šokčić, koja peva bosu podzemlja.

foto: Stefan Stojanović

Kurir/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track