KEJT MIDLTON JE IMALA JEDNU VAŽNU ULOGU: Ugostili su predsednički par, a detalj na njoj krije NAJLEPŠU SIMBOLIKU
Foto: Profimedia

svaki detalj

KEJT MIDLTON JE IMALA JEDNU VAŽNU ULOGU: Ugostili su predsednički par, a detalj na njoj krije NAJLEPŠU SIMBOLIKU

Pop kultura -

Kejt Midlton i princ Vilijam ugostili su sinoć u Bakingemskoj palati predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog i njegovu suprugu Olenu Zelenski, u ime kraljice Elizabete II koja boravi u dvorcu u Vindzoru.

Bilo je to prvi put posle marta ove godine da su Kejt Midlton i princ Vilijam bili u Bakingemskoj palati iz službenih razloga. Na veoma važnom zadatku vojvotkinja od Kembridža nosila je haljinu A kroja u nežnoplavoj boji, koju je dizajnirala Emilija Viksted, čije modele članica britanskog dvora često nosi.

Uz jednostavnu plavu haljinu obula je sandale neutralne boje, model dizajnera Đanvatista Rosija. A onda je Kejt modno izdanje učinila glamuroznijim uz dijamantski nakit za koji se pretpostavlja da je pripadao princezi Dajani ili da je kreiran po ugledu na minđuše i ogrlice koje je ona nosila.

Kejt neretko modnim detaljima a nekada i celokupnim stajlingom oda počast majci svog supruga. Isto radi i Megan Markl, supruga princa Harija, pa se čak i raspravlja ko stilom odaje veće poštovanje Dajani.

foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja