ZAVRŠENO EMITOVANJE TV SERIJE MOČVARA: Priča dobija i svoj NASTAVAK!
Foto: Firefly Production

KRAJ

ZAVRŠENO EMITOVANJE TV SERIJE MOČVARA: Priča dobija i svoj NASTAVAK!

Pop kultura -

Nakon pet nedelja emitovanja, poslednja epizoda TV serije "Močvara" prikazana je ovog vikenda na Superstar TV kanalu i RTS. Snimljen po scenariju Milene Marković, a u režiji Olega Novkovića, ovaj serijal je u 10 epizoda publici dočarao uzbudljivu policijsku priču o potrazi za serijskim ubicom, gde su se otkrile mračne tajne iz prošlosti i prikazali junaci koji su uvučeni u spirale raznih prevara, laži i tragičnih iskušenja koje život nosi.

foto: Firefly Production

Iako je u početku izazvala kontroverzne komentare publike, sam zaplet, misteriozna priča, ali i glumačke bravure su do kraja emitovanja ipak doveli gledaoce do posvećenog praćenja radnje i pokušaja da se razume mračna strana stvarnosti, o kojoj često ne želimo da govorimo.

foto: Firefly Production

- Vrlo sam zadovoljan burnim reakcijama, cilj mi je bio da pomerim, uzbudim i zabavim publiku. Hteo sam da napravim seriju kakvu bih ja želeo da gledam, koja ne podilazi, koja postavlja pitanja, koja hipnotiše i buni. Naša priča je originalna, u pravom smislu te reči, nije vic, nije trik, nije novinska vest i nije kupljeni format neke strane serije - ocenio je reditelj Oleg Novković uoči finalne epizode, najavivši pritom da se uveliko radi na pripremi scenarija za drugu sezonu "Močvare".

foto: Ana Paunković

Snažan pečat ostavila je eminentna glumačka postavka predvođena Goranom Bogdanom u glavnoj ulozi, njega su verno pratili mladi detektivi Stefan Trifunović i Jana Bjelica, ali i istaknuta imena poput Borisa Isakovića, Nade Šargin, Marte Bjelice, Olge Odanović, Svetlane Bojković, Ane Franić, Dubravke Kovjanić, Bojana Žirovića, Mione Marković i mnogih drugih.

Kurir.rs/ Foto: Firefly Production

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track