TRUDNA JELISAVETA NE MIRUJE: Evo šta je glumica morala da uradi pre nego što je otišla kod muža košarkaša u ITALIJU!
Foto: Printscreen/Instagram

VREDNA

TRUDNA JELISAVETA NE MIRUJE: Evo šta je glumica morala da uradi pre nego što je otišla kod muža košarkaša u ITALIJU!

Pop kultura -

Jelisaveta Orašanin u poodmakloj trudnoći snimila je svoje role u seriji, a onda s ćerkicom otputovala kod supruga Miloša Teodosića.

Jelisaveta Orašanin Teodosić krčila je glumački put korak po korak. Reditelji su je uglavnom u serijima i filmovima davali ozbiljne uloge, dok je ona u pauzama snimanja šalama mamila osmehe drugim ljudima.

Kako je poznata kao neko ko je veliki perfekcionista, kako na poslovnom tako i na privatnom planu, te da kada je reč o izgledu redovno posećuje salone lepote, nametnulo se pitanje da li je za potrebe uloge kozmetičarke pokupila neke fore koje je kasnije iskoristila da oboji svoju ulogu:

foto: Marina Lopičić

- U ovoj seriji poverena mi je uloga manikirke. Ona je mlada, luckasta i veoma slobodna na jeziku. Šta ona zamisli to ostvari bez mnogo muke. Živi za sadašnji trenutak. Po ugledu na "zvezde iz časopisa" njoj se rađa ideja da baš takav život zaslužuje i treba da živi. Sreda u nekoliko epizoda pravi potpuni džumbus u porodici u koju je došla samo zbog manikira, ali neplanirano ostaje duže.

Veliko joj je zadovoljstvo što je tokom snimanja serije imala priliku da sarađuje sa mnogim kolegama, sa kojima je do sada radila, ali joj je posebno drago što je imala prilike da upozna i neke s kojima prvi put deli kadar.

Ova harizmatična crnka je posle snimajućih dana spakovala kofere, pa sa suprugom Milošem Teodosićem i ćerkom otišla za Italiju, gde njen suprug ima profesionalne obaveze. Njihova porodica će kroz nekoliko meseci postati bogatija za još jednog člana. Iako je u poodmakloj trudnoći, to Jelisavetu ne sprečava da igra, putuje i obilazi znamenitosti Italije. Iako je pandemija virusa korona uticala da se mnogi projekti na neko vreme stopiraju. Radosna vest glumcima je bila kada su dobili zaleno svetlo da mogu da nastave sa radom.

- Mislim da smo se svi dovoljno odmarali. Svaki put se iznova radujem svakom novom projektu, kako tuđem tako i svom - istakla je Jelisaveta.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track