DŽENIFER GARNER OTKRILA REŠENJE PROTIV CELULITA! Da sam ranije znala ovaj TRIK, nikad ga NE BIH IMALA! Evo šta je u pitanju!
Foto: Profimedia

otkrila tajnu

DŽENIFER GARNER OTKRILA REŠENJE PROTIV CELULITA! Da sam ranije znala ovaj TRIK, nikad ga NE BIH IMALA! Evo šta je u pitanju!

Pop kultura -

Dženifer Garner nedavno je uslikana u kupaćem kostimu, a tom prilikom s ponosnom je pokazala svoje nesavršenosti.

Holivudska glumica ima odličnu formu u 48. godini, ali i kao dosta žena ima problem sa celulitom, međutim, ona to ne krije, već ga samouvereno nosi na nogama.

U više navrata Dženifer je ženama poručila da se ne osećaju manje lepim zbog tako nebitne pojave kao što je celulit.

"Uopšte mi ne smeta. Imam ga, ali ne baš tako puno. Da sam ranije saznala za jedan trik, nikad ga ne bih ni imala. Sedenje prekrštenih nogu duže od pola sata loše je za leđa, blokira cirkulaciju i stvara celulit drage dame. Kunem vam se, čim to prestanete da radite, imaćete ga mnogo manje", rekla je Dženifer za američki "Elle" i dodala:

"Najvažnije kod sedenja jeste da često menjate položaj tela jer na taj način nećete blokirati cirkulaciju i noge, a i zadnjica će vam izgledati uvek bolje. Nikakve masaže, ishrana i vežbanje neće vam pomoći ako sedite prekrštenih nogu. Zato, prestanite", zaključila je ona.

foto: Profimedia

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Story.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track