VODITELJKA URADILA 400. OPERACIJU PO REDU: Dečko joj kiselinom spržio lice, POTPUNO JE IZGUBILA VID! A evo kako sada izgleda
Foto: Profimedia

i dalje prelepa

VODITELJKA URADILA 400. OPERACIJU PO REDU: Dečko joj kiselinom spržio lice, POTPUNO JE IZGUBILA VID! A evo kako sada izgleda

Pop kultura -

Britanska voditeljka Kejti Pajper nedavno je imala 400. operaciju kojom su sanirane posledice napada koji je doživela prije 12 godina, kada joj je muškarac, kojeg je unajmio njen bivši dečko, bacio sumpornu kiselinu u lice.

"Njeno oko dobro se oporavlja, ona je raspoložena i ne može dovoljno da zahvali neverovatnom lekarskom timu. Operacija je ovaj put urađena na očnom kapku", izjavio je menadžer poznate Britanke.

Ona se trenutno nalazi na bolničkom lečenju, kako bi se sprečila bilo kakva infekcija.

Kejti je u napadu potpuno izgubila vid na levom oku, a zbog komplikacija, morala je da operiđe i drugo zdravo oko.

U trenutku napada bila je na početku voditeljske i manekenske karijere i uživala je ogromnoj popularnost. U rukama je imala i titulu Mis Vinčestera da bi zlokobni plan njenog tadašnjeg dečka Danijela Linča sve prekinuo.

Ona je inače, pre gnusnoj čina, silovao Pajper osam sati.

Na kraju je uhapšen i osuđen na doživotnu robiju. Minimalna kazna koju mora da odleži, čak i ako dobije pomilovanje, iznosi 16 godina.

Sunday Roast ❤️

Објава коју дели K A T I E P I P E R (@katiepiper_) дана

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Miror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track