Najnovije vesti

SUPRUGA ZORANA CVIJANOVIĆA PREDAJE NA FAKULTETU! Nikada se ne pojavljuju zajedno u javnosti, ali joj je pravio OVE probleme
Foto: Nemanja Nikolić

zajedno godinama

SUPRUGA ZORANA CVIJANOVIĆA PREDAJE NA FAKULTETU! Nikada se ne pojavljuju zajedno u javnosti, ali joj je pravio OVE probleme

Pop kultura

Glumac Zoran Cvijanović (62) godinama voli istu ženu, a sa njom izbegava da se pojavljuje na javnim događajima, te malo ko zna zapravo kako ona izgleda.

Supruga Zorana Cvijanovića je kostimografkinja Svetlana Lana Cvijanović, koja predaje na Fakultetu primenjenih umetnosti.

Njih dvoje su jednom čak i sarađivali.

- Scenski kostim je samo jedan od elemenata celokupne predstave. Svakako da glumcu treba pomoći i kostimom da što više uđe u lik. Tu treba pronaći pravu meru. Sigurno da sve karakterne osobine, sve ono što bi lik trebalo da predstavlja i nosi, nećete "dati" i prikazati kroz kostim. Jer, šta će glumac da radi tokom predstave? Da samo šeta kostim? - kazala je ona jednom prilikom.

U predstavi "Nebeski odred" radila je kostim i mužu Zoranu.

- Čudno je kada se radi sa suprugom. Malo se brkaju lončići. Zorana nije teško obući. Sve što sam mu ponudila prihvatio je. Mada... Bilo je teško naterati ga da se obrije i obuče sve elemente kostima na generalnim probama - rekla je tada Lana.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Politika

BONUS VIDEO:  

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...