HOLIVUDSKA DIVA JE DOBILA DETE SA SRBINOM SINIŠOM: Sada se SKINULA gola i svi imaju samo jedan komentar (FOTO)
Foto: Profimedia

predivno telo

HOLIVUDSKA DIVA JE DOBILA DETE SA SRBINOM SINIŠOM: Sada se SKINULA gola i svi imaju samo jedan komentar (FOTO)

Pop kultura -

Kloe Sevinji je u centru pažnje balkanskih medija otkad se pročulo da je otac bebe sa naših prostora - u pitanju je Siniša Mačković.

Ovog puta, glumica je u centru pažnje svih medija nakon što se skinula u toples za potrebe snimanja serije "We Are Who We Are". Glumica je hrabro pozirala samo u donjem vešu, i to svega par meseci nakon porođaja, a komentari publike su da izgleda fenomenalno.

foto: Profimedia

Inače, Mačković je rođen u blizini Zagreba, ali se sa porodicom davnih dana preselio u Ameriku. Nije slavan poput Kloe, ali se druži sa kremom njujorškog društva. Par je zajedno oko tri godine, a svoju ljubav drže podalje od očiju javnosti, pa se o njihovom odnosu zna vrlo malo.

Tek pre nekoliko meseci poznata 45-godišnjakinja progovorila je o svojoj romansi.

"Mi smo srodne duše i presrećna sam što je ušao u moj život. Privlači nas mnogo istih stvari, a imamo i zdravu dozu različitih interesa. Upoznala nas je zajednička prijateljica koja mi je često govorila da obožava s njim da razgovara o umetnosti, da je drag i iskren, s mnogo stila... Na prvom susretu pre gotovo dve godine samo smo zurili jedno u drugo. Ubrzo je naš odnos postao intenzivan i neopisivo sam srećna s njim. Siniša je divna osoba, dobar, pametan i veoma pažljiv", ispričala je ona za hrvatsku Gloruju.

foto: Profimedia

kurir.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja