BILJANA SRBLJANOVIĆ IMA BRUTALNU PORUKU: Nisam srela osobu koja je protiv MASKI, a da nije i u svemu drugom KOMPLETAN IDIOT!
Foto: Shutterstock, Zorana Jevtić

čivajte sebe i druge

BILJANA SRBLJANOVIĆ IMA BRUTALNU PORUKU: Nisam srela osobu koja je protiv MASKI, a da nije i u svemu drugom KOMPLETAN IDIOT!

Pop kultura -

Scenaristkinja Biljana Srbljanović, koja je preležala na početku pandemije korona virus, od trenutka kada je saznala da je zaražena vodi debate o preventivi.

Na Fejsbuk profilu imala je kratak osvrt na račun onih koji ne nose maske.

"Još nisam srela osobu koja je protiv maski, a da nije i u svem drugom kompletan idiot".

"Antimasker je, na primer, nepogrešivo onaj ko će ti reći da je danas Sveti Luka, a ne Noć veštica. Bog me je pogledao otkad maske ulaze u normu. Nosim ih godinama, jer davno skrivaju sve - emocije, stanje svesti i epitela, posledice noćenog divljanja i smeh. Bukvalno da podleiš ljude - za i protiv makse. Sve bude jasno. Ljudi koji maske zovu brnjicama su nepogrešivo oni koji su baš brnjice i zaslužili.

Oni koji kažu - šta ti brineš za mene, ne birnem se uopšte, šta više, boli me k**** za tebe. Brinem se za sebe i zdravstveni sitem. Opet za mene. Posebno se odnosi na podle ljude što drže masku na ustima, a nosina im viri. Kao zaje**li sistem", napisala je Biljana.

kurir.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track