NE ŽELIM DA IKADA ZABORAVIM DŽEKA! Krisi Tajgen i Džon Ledžend uradili nešto POSEBNO za preminulog sina! FOTO
Foto: Profimedia

emotivno

NE ŽELIM DA IKADA ZABORAVIM DŽEKA! Krisi Tajgen i Džon Ledžend uradili nešto POSEBNO za preminulog sina! FOTO

Pop kultura -

Manekenka Krisi Tajgen izgubila je bebu 30. septembra ove godine, a gubitak bebe podnosi veoma teško.

Ona i njen suprug, muzičar Džon Ledžend bili su već odabrali ime za dečaka, a sada su odlučili da njegove ime istetoviraju, te su na rukama ispisali "Džek".

- Džek. Moje srce je uz vas i šaljem vam svu ljubav - napisao je Stoun koji ih je tetovirao i poželeo im je da se što pre oporave.

Sentimentalna tetovaža napisana je istim fontom kao i ostale njihove tetovaže koje poseduju na telu - tetovaže koje su posvetili jedno drugom, ali i svojoj deci, ćerki Luni i sinu Majlsu.

Krisi na svojoj podlaktici ima tetovažu na kojoj piše "Džon Luna Majls", dok Džonu na ruci piše "Krisi Luna Majls".

Prekid trudnoće koji se desi nakon 24. nedelje označava se kao "mrtvorođeno dete", dok se ako se dogodi pre tog vremena naziva "pobačajem".

- Ne želim da ikada zaboravim Džeka. Hvala svima što su bili tako ljubazni. Hvala neverovatnim lekarima koji su se toliko trudili oko nas. Hvala mojim prijateljima i porodici što se brinu o meni tokom svih ovih promena pelena za odrasle, ležanja u krevetu i hvala na slučajnim zagrljajima - napisala je ona u eseju u kome je opisala šta s etačno dogodilo tog dana.

- Hvala ti, Džone, što si mi najbolji prijatelj i ljubav u životu. Mnogi ljudi misle na ženu u ovakvim vremenima, ali nikada neću zaboraviti da je Džon takođe patio tokom proteklih meseci, čineći sve da se brine o meni. Ti si mi srodna duša. Volim te - napisala je Krisi Tajgen svom suprugu.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Mirror

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track